Розлучення з Потапом, вагітність, сумні думки: як кардинально змінилось життя Насті Каменських за останній рік

Відома українська співачка за минулий рік пережила чимало цікавих пригод і подій. Пригадуємо найцікавіше з життя популярної артистки Насті Каменських за 2022 рік

Минулий рік став важким і повним на зміни для кожного українця. Зірки, нічим не відрізняючись від звичайних людей, також можуть поділитись чималою кількістю цікавих та іноді сумних подробиць. Відома українська співачка Настя Каменських минулого року доволі рідко з’являлась на публіці та часто ділилась сумними думками.

Початок повномасштабної війни українська співачка разом зі своїм чоловіком зустріла в Іспанії, через що довгий час була головною фігуранткою скандалів. До самого літа зіркова пара сиділа за кордоном і лише ближче до осені вирішила повернутись.

Настя Каменських і Потап довго перебували за кордоном
Настя Каменських і Потап довго перебували за кордоном

Саме з цього моменту їхнє життя минулого року набрало обертів. Загалом, всі найобговорюваніші події з життя Насті Каменських пов’язані з особистим. Пригадуємо найцікавіше.

Настя Каменських вагітна

Схоже, що шанувальники відомої української співачки хочуть, аби Настя Каменських нарешті стала мамою набагато більше, ніж цього прагне сама артистка. Інакше пояснити нескінченні чутки про вагітність знаменитості важко.

Так, Настю Каменських минулого року доволі часто підозрювали у вагітності, але найяскравіших “хвиль” чуток було дві – влітку, одразу після її повернення до України, та наприкінці року. Обидва рази шанувальники апелювали до “круглого животика” Каменських.

Настю Каменських постійно підозрювали у вагітності
Настю Каменських постійно підозрювали у вагітності

Сама артиста ніколи не коментувала чутки щодо своєї вагітності.

Потап і Настя розлучаються

Розмов про те, що зіркова пара більше не разом, було не менше, ніж чуток про вагітність співачки. Вперше шанувальники запідозрили, що щось у стосунках Насті Каменської й Потапа не так, коли артистка повернулась в Україну одна. Потап на той момент досі залишався в Іспанії.

Пізніше виявилось, що насправді все добре, а за кордоном Потап залишався, адже захворів.

Фани підозрювали, що Потап і Настя розлучились
Фани підозрювали, що Потап і Настя розлучились

Проте, на цьому чутки про зіркове розлучення не завершились. Наприкінці минулого року Настя Каменських і Потап ніби забули про існування одне одного. Перебуваючи в одній країні та мешкаючи під одним дахом, артисти навіть не натякали на кохання одне до одного у соцмережах. Ба більш, зірки ділились неоднозначними висловами та думками.

Чутки про їхній розрив розвіялись, коли у мережі з’явились ніжні кадри парочки з різдвяної вечірки.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини