“Ми як брат і сестра”: чому насправді розлучились DZIDZIO і його колишня дружина Славія після 20 років шлюбу

Свого часу розлучення відомого українського артиста з його дружиною, співачкою Славією, сполохало мережу. Чому насправді розлучились кохані, які жили разом 20 років?

Стосунки відомого українського співака та його дружини Славії тривали близько 20 років, 7 з яких зіркова пара провела у законному шлюбі. Втім, іноді навіть найміцніші, на перший погляд, союзи розпадаються. 2021 року стало відомо, що Дзідзьо та його дружина Ярослава офіційно розлучились. Згідно з першими чутками, артисти розійшлись через зради співака. Що сталось насправді?

Чому насправді розлучились Дзідзьо та Славія
Чому насправді розлучились Дзідзьо та Славія

Відомий український співак зізнався, що ініціатором розлучення був саме він. Михайло Хома зауважив, що у них з дружиною не було порозуміння.

Я лягаю спати, Слава ще щось робить, я встаю, а Слава ще спить. Треба було взяти відповідальність, сказати – стоп, так більше не буде

– розповідав раніше український співак.

Саме тому, зізнався Дзідзьо, він набрався сміливості зізнатись у всьому своїй дружині та заявити, що час розлучитись. Пізніше український співак зазначив, що це було найвдаліше його рішення, оскільки жити “в отруєному стані” – це не лише шкідливо для морального стану, а й неправильно з точки зору стосунків.

Дзідзьо та Славія були разом понад 20 років
Дзідзьо та Славія були разом понад 20 років

Крім того, за словами відомого українського артиста, траплялись моменти, коли він навіть не хотів повертатись додому, оскільки не бажав псувати настрій своїй дружині “кислим” виглядом. Дзідзьо вважає, що їхні з екскоханою стосунки більше схожі на взаємини брата та сестри. Про це він розповів в інтерв’ю для шоу “Зірковий шлях” на телеканалі Україна.

А ось колишня дружина Дзідзьо дотримується дещо іншої думки. Так, раніше Ярослава Притула “ховалась” у тіні свого відомого чоловіка, але також мала творчі плани. Коли співачка Славія почала здобувати популярність, за її словами, Михайла Хому це не влаштувало. Знаменитість впевнена, що чоловік не зміг терпіти двох зірок у родині.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини