Між кар’єрою та коханням обрала перше: що відомо про колишнього чоловіка відомої ведучої ТСН Наталії Мосейчук?

Особисте життя ікони українського телебачення Наталії Мосейчук оповите таємницями, проте цікаві факти тримати під сімома замками вдається не кожному

Відома українська телеведуча Наталія Мосейчук належить до того типу журналістів, шанувальники яких цікавляться не лише професійною діяльністю свого кумира, а й особистим життям. Зірка ТСН ніколи не полюбляла спекулювати на історіях свого кохання, проте на зацікавленість прихильників таки відповідала.

Втім, є одне “але” – Наталія Мосейчук охоче ділилась розповідями про свого чоловіка Іллю, який виявився не першим кохання зірки. До знайомства з коханням усього свого життя майбутня знаменитість була заміжня за загадковим чоловіком, імені якого вона не розкриває.

Наталія Мосейчук зі своїм другим чоловіком Іллею
Наталія Мосейчук зі своїм другим чоловіком Іллею

Раніше зірка “плюсів” зізнавалась, що з майбутнім другим чоловіком вона познайомилась, коли була заміжня ще вперше. Знаменитість розповіла, що спершу Ілля Мосейчук здавався їй надто пихатим, проте з романтичного боку вона його не розглядала – була в стосунках з іншим.

Разом з тим, зізнається зірка, вона не бачила майбутнього для свого першого шлюбу. Вперше Наталія Мосейчук пішла під вінець ще в студентські роки, а весілля зіграли на Житомирщині. Тоді майбутня знаменитість разом з першим чоловіком мріяла про велике майбутнє в українській столиці.

Саме історію свого першого шлюбу знаменитість тримає за сімома замками. Наталія Мосейчук не розповідає ні про те, ким працює, ні про те, чим займається її колишній чоловік. Ба більш, про зовнішність екскоханого української журналістки можна лише здогадуватись з фотографій зірки зі старшим сином Антоном, якого Мосейчук народила у першому шлюбі, 1998 року.

Наталія Мосейчук зі своїм сином від першого шлюбу
Наталія Мосейчук зі своїм сином від першого шлюбу

Перший шлюб зірки розпався, коли вона почала будувати кар’єру в Києві. За власним зізнанням Мосейчук, поки вона намагалась закріпитись на українському телебаченні, її союз з першим чоловіком буквально тріщав по швах. Врешті-решт українська журналістка завершила ці стосунки.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини