Як змінилися актори фільму “Пірати Карибського моря”: Джонні Депп, Орландо Блум, Кіра Найтлі та інші

Серія фільмів "Пірати Карибського моря" підкорила глядачів вже після першої частини фільму, що побачила світ в далекому 2003 році. За цей час актори дуже змінилися.

Джонні Депп

Як виглядали 20 років тому актори фільму Пірати Карибського моря
Як виглядали 20 років тому актори фільму Пірати Карибського моря

Головного героя, символа мільйонів жінок та просто ідеального злочинця зіграв всіма улюлений Джонні Депп. Прихильники кажуть, що на його місці складно уявити якогось іншого актора, але Джонні ідеально впорався з поставленим завданням. Після багатьох судів з колишньою дружиною Ембер, актор припинив зніматися в кіно і з ним розірвали контракти багато компаній, але це не заважає йому тримати себе в тонусі.

Орландо Блум

Як виглядають актори Піратів Карибського моря через 20 років
Як виглядають актори Піратів Карибського моря через 20 років

Орландо Блум отримав велику славу ще задовго до зйомок в “Піратах”. Чоловік прославився завдяки своїй ролі у фільмі “Володар перстнів” та багато інших. У культовому кіно про піратів хлопець зіграв Вільяма Тернера, коханого головної героїні, яку зіргала молода Кіра Найтлі. Ніхто й подумати не міг, що роль Тернера буде до душі багатьом прихильникам фільму. Зараз актор виглядає доволі непогано та може похвалитися зовнішністю.

Кіра Найтлі

Актори Піратів Карибського моря
Актори Піратів Карибського моря

Молода Кіра у віці 18 років потрапила на зйомки такої масштабної картини, але це не просто так. За її плечима вже була не одна успішна роль у кіно, тому саме вона зіграла молоду дівчину, яку викрав капітан Джек Горобець і яка в наступних картинах стала на той же шлях, що й він. Після успіху в “Піратах Карибського моря” дівчину почали запрошувати в такі ж масштабні проєкти, а зараз вона дуже виглядає так, наче для неї зупинився час. Дівчина майже не старіє.

Джеффрі Раш

Як змінилися актори фільму Пірати Карибського моря
Як змінилися актори фільму Пірати Карибського моря

Чоловік зіграв капітана Гектора Барбосса, що в першій частині протистояв Джеку Горобцю. Без своєї бороди та костюму пірата-злочинця Раш виглядає вже не таким загрозливим, а навпаки – милий та приємний чоловік.

Маккензі Крук

Як виглядають актори фільму Пірати Карибського моря
Як виглядають актори фільму Пірати Карибського моря

Маккензі зіграв одного з піратів та противників команди Джека Горобця. Актор має характерну зовнішність, яка підходить для ролей поганців, тому його й далі запошують на зйомки різноманітних фільмів. Майже щороку виходить нова картина за участі Маккензі Крука, а сам актор виглядає майже так само, як 20 років тому.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини