Матвієнко – у 17 років, а Павлік – у 18 років: відомі українські зірки, які стали батьками одразу після школи

Хоча у суспільстві є доволі закоренілим стереотип про те, що досягти успіху, виховуючи дитину, важко, декому з українських зірок вдалось довести абсолютно протилежне

Народження дитини, а тим паче – первістка, можна назвати однією з найголовніших подій всього життя. Пропонуємо пригадати, які відомі українські зірки стали мамою і татом у доволі юному віці, але довели кожному, що дитина – не перепона до успішної кар’єри.

Тоня Матвієнко

Відома українська співачка вперше стала мамою у 17 років. Знаменитість завагітніла від на 7 років старшого коханого, коли їй виповнилось 16 років. Юна Тоня Матвієнко боялась розповісти цю новину мамі, але в результаті виявилось, що дівчина дарма боялась – Ніна Митрофанівна неабияк підтримувала свою доньку та була рада звістці про поповнення.

Тоня Матвієнко зі своєю донькою
Тоня Матвієнко зі своєю донькою

Катерина Осадча

Українська телеведуча та зірка “1+1” вперше стала мамою, коли їй виповнилось 19 років. Знаменитість перебувала в шлюбі з депутатом Олегом Поліщуком, союз з яким подарував цьому світу сина Іллю.

Катерина Осадча вперше народила, коли їй було 19 років
Катерина Осадча вперше народила, коли їй було 19 років

Віктор Павлік

Популярний український співак вперше став татом у 18 років. Найстаршого сина артистові подарувала перша дружина Лідія, з якою Віктор Павлік пішов під вінець також бувши дуже молодим. Знаменитість підтримує теплі стосунки зі своїм сином.

Віктор Павлік зі своїм сином
Віктор Павлік зі своїм сином

Роман Сасанчин

Переможець популярного українського проєкту “Голос країни” Роман Сасанчин вперше став батьком у 19-річному віці. 2021 року дружина знаменитості народила йому донечку, яку назвали ніжним ім’ям Елізабет.

Роман Сасанчин зі своєю донькою
Роман Сасанчин зі своєю донькою

Надія Мейхер

Популярна українська співачка та колишня учасниця “ВІА Гри” народила сина відомому бізнесмену Олександру Ліщенку, коли їй виповнилось 20 років. Хлопчика назвали Ігорем, а пізніше в нього з’явилось дві сестрички.

Мейхер зі своїм колишнім чоловіком і сином
Мейхер зі своїм колишнім чоловіком і сином

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини