Зрадив дружині понад сотню разів, а вона залишилась з ним: скандальна історія шлюбу Сергія Бабкіна з коханою

За творчістю відомого українського артиста стежать сотні тисяч шанувальників. Втім, поза сценою Сергія Бабкіна назвати примірним чоловіком і вірним коханим важко…

Відомий український співак Сергій Бабкін здобув особливу популярність, коли творив і співав у складі гурту 5’nizza. За лаштунками слави та всеукраїнського визнання приховувалась правда про його стосунки та загалом особисте життя. Одна зі скандальних історій свого часу приголомшила мільйони українців.

Що відомо про шлюб Сергія Бабкіна

Цього року шлюбу Сергія та Сніжаних Бабкіних виповнюється 14 років. Закохані пройшли разом через багато випробувань, одне з яких – численні зради зі сторони чоловіка. Нагадаємо, що до знайомства зі своєю майбутньою коханою відомий український артист вже був одружений. Втім, перший шлюб Бабкіна не витримав його завантаженого робочого графіку.

Сергій Бабкін зі своєю другою дружиною Сніжаною Вартанян та дітьми
Сергій Бабкін зі своєю другою дружиною Сніжаною Вартанян та дітьми

Познайомилась зіркова пара, коли кожен з них поспішав у своїх справах. Сергій Бабкін мало не збив майбутню дружину з ніг. Потім з’ясувалося, що обидва навчалися в одному закладі, ходили однією вулицею, але дивним чином не перетиналися. Загалом, їхній шлюб можна назвати ідеальним – повне взаєморозуміння та міцне кохання. Якби тільки не одна деталь…

Зради Бабкіна

Ця історія свого часу ледве не звела з розуму навіть найстійкіших до зіркових інтриг і скандалів шанувальників. Виявляється, відомий український музикант Сергій Бабкін зрадив своїй дружині з неймовірно великою кількістю жінок – понад сто. Попри все, Сніжана Вартанян знайшла в собі сили все обдумати та повернутись до коханого.

Сніжана Бабкіна-Вартанян таки не пішла від свого чоловіка через зради
Сніжана Бабкіна-Вартанян таки не пішла від свого чоловіка через зради

Після початку сольної кар’єри Сергій Бабкін мав доволі дивну та неприйнятну традицію – після кожного концерту він випивав і мав близькість з жінками легкої поведінки. Його дружина почала підозрювати про зради, тому артист у всьому зізнався. Спершу Сніжана Вартанян зібрала валізи та поїхала геть.

Пізніше, розповідала дружина Бабкіна, вона відчула біля себе присутність чогось потойбічного, яке гнівно запитувало в неї, що ж вони з чоловіком коять, вони мусять бути разом. Тоді Сніжана Вартанян прислухалась і повернулась до коханого.

Відтоді Сніжана та Сергій Бабкіни живуть душа в душу, виховують двох спільних дітей та сина дружини від колишнього шлюбу. Крім того, в артиста є син від першого шлюбу, але хлопець з батьком не спілкується.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини