Про цю суддю з “МастерШеф” всі забули, а вона облетіла земний шар двічі: як виглядає та чим займається Бадоєва

Що відомо про життя та побут відомої ведучої, яка була суддею "МастерШефу" та ведучою "Орла і Решки", але буквально зникла з радарів української авдиторії?

Колись відома в Україні телеведуча та продюсерка Жанна Бадоєва дуже раптово зникла після початку повномасштабної війни в країні, якій вона присвятила чимало років свого життя. Де зараз Жанна Бадоєва?

Особисте життя Жанни Бадоєвої

Довгий час відома телеведуча перебувала у шлюбі з Аланом Бадоєвим. Втім, 2012 року зіркова пара оголосила про розлучення. Разом з тим, образ одне на одного ніхто не тримав. Через два роки знаменитість вийшла заміж за Василя Мельничина, італійського бізнесмена українського походження. Разом вони живуть в Італії.

Жанна Бадоєва зі своїм другим чоловіком
Жанна Бадоєва зі своїм другим чоловіком

Подорожі Жанни Бадоєвої

Відома телеведуча ні на мить не зупиняється – здається, ніби щотижня знаменитість відвідує нову країну. Свої подорожі Жанна Бадоєва демонструє в особистому блозі в соціальній мережі Інстаграм, а також на YouTube-каналі. Наприклад, сьогодні, 20 лютого, на сторінці зірки з’явились Історії з Парижу. У Францію Бадоєва, ймовірно, вирушила зі своєю подругою.

Інстаграм-історії Жанни Бадоєвої з Франції
Інстаграм-історії Жанни Бадоєвої з Франції

Раніше у своєму блозі знаменитість показала фотографії з Венеційського карнавалу. Зірка зізналась, що близько 10 років живе в Італії, але ще ні одного разу не відвідувала цей чудовий захід. Жанна Бадоєва висловила своє захоплення подією, на яку її потягнула подруга.

Фотографії з Венеційського карнавалу на сторінці Бадоєвої
Фотографії з Венеційського карнавалу на сторінці Бадоєвої
Жанна Бадоєва відвідала Венецію та показала звідти фото
Жанна Бадоєва відвідала Венецію та показала звідти фото

Загалом, це – лише маленька частина з того, де за останній час побувала знаменитість. Жанна Бадоєва також є ведучою шоу “Життя інших”, з яким пов’язаний скандал.

Жанна Бадоєва – скандал

Після 24 лютого знаменитість записала звернення, в якому зізналась, що їй страшно за близьких, які залишились в Україні. На цьому активність у соцмережах припинилась, а Жанна Бадоєва на довгий час припинила публікуватись в Інтернеті. Пізніше зірка знову повернулась у свій блог, але більше про війну в Україні не згадувала.

Втім, найгучніший скандал пов’язаний зовсім не з цим. Так, восени 2022 року стало відомо, що Жанна Бадоєва продовжує працювати на російському телебачені. Шоу ведучої “Життя інших” транслюється на Першому каналі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини