Мішина навіть не хоче знати Еллерта, колишня Остапчука береже подарунки: як поводяться зірки після розлучення

Відомі українські красуні мають не лише талант і цікаве професійне життя, а й неймовірні та інколи навіть болісні історії стосунків. Як себе після розлучення поводять Ксенія Мішина та Христина Горняк?

Стосунки – важка, цікава та багатогранна річ. У когось вони складаються легше, а порозуміння приходить буквально з першого погляду. В інших, як от, наприклад, у героїнь нашої сьогоднішньої розповіді, взаємини з чоловіками зовсім “не йдуть”. Пропонуємо пригадати, чому Ксенія Мішина та Христина Горняк розійшлись зі своїми колишніми та як себе поводять після розриву.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт

Відома українська актриса Ксенія Мішина свого часу стала головною героїнею першого сезону популярного реаліті-шоу “Холостячка”. На телепроєкті знаменитість познайомилась зі своїм майбутнім колишнім – сценаристом і гумористом Олександром Еллертом.

Мішина та Еллерт мали недовготривалі, але яскраві стосунки
Мішина та Еллерт мали недовготривалі, але яскраві стосунки

Спершу стосунки зіркової пари нагадували казку – у соціальних мережах знаменитостей з’являлись романтичні фотографії, Ксенія Мішина познайомила бойфренда зі своєю мамою, а ледве не одразу після фіналу вони з’їхались разом жити. До слова, діти Еллерта та Мішиної від попередніх стосунків швидко здружились.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт з сином і мамою актриси
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт з сином і мамою актриси

2021 року Ксенія Мішина оголосила про розставання. Пізніше Еллерт таки зміг здобути другий шанс на стосунки й зіркова пара оголосила про возз’єднання. Втім, врешті-решт історія завершилась гучним розставанням. Спершу українська актриса зізналась, що її стосунки до чоловіка не охололи, а розійшлись вони через аб’юз з боку Еллерта.

Пізніше Ксенія Мішина почала дратуватись при спробах людей пов’язати її ім’я з іменем колишнього бойфренда й запевнила – ця історія в минулому й говорити про неї не варто.

Христина Горняк і Володимир Остапчук

Одна з найяскравіших та гламурних пар українського шоубізнесу розпалась так само швидко, як і зійшлась. Майже одразу після розлучення з першою дружиною Володимир Остапчук зробив пропозицію Горняк. Через два роки зіркова пара розлучилась, а справжні причини розставання залишаються в таємниці.

Христина Горняк з колишнім чоловіком Володимиром Остапчуком
Христина Горняк з колишнім чоловіком Володимиром Остапчуком

Нещодавно колишня дружина відомого українського шоумена зізналась – вона береже його подарунки й не викидає їх, адже кожен презент завжди дарується від щирого серця.

Горняк зізналась, що береже подарунки від колишнього
Горняк зізналась, що береже подарунки від колишнього

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини