За що ми любимо Олега Винника: біографія та особисте життя підкорювача українських вовчиць

Один з найвідоміших українських співаків має багато скелетів у своїй шафі. Пригадуємо найцікавіші факти з біографії головного вовка країни Олега Винника

Один з найвідоміших артистів України Олег Винник доволі швидко здобув популярність, а його творчу біографію можна з легкістю назвати феноменом. Талановитий музикант став відомим у жанрі попмузики. Про Олега Винника можна легко сказати, що він дуже сильна та цілеспрямована людина, яка звикла постійно прагнути до самовдосконалення.

Захоплення зірки музикою та творчістю бере початок ще за шкільних часів. Вперше Олег Винник виступив на сцені ще у рідному селі, а пізніше ні один концерт не проходив за його відсутності. Крім співу, юний школяр полюбляв грати на електрогітарі. Ба більш, це було не лише аматорським захопленням, адже майбутня зірка дуже швидко освоїла складні перебори.

Олег Винник захопився музикою ще за шкільних часів
Олег Винник захопився музикою ще за шкільних часів

В юності знаменитість не відступився від свого захоплення. Артист став студентом училища культури, а пізніше навіть почав працювати у хорі. З часом популярність сьогодні найвідомішого артиста зростала, а кожен його виступ проходив з повними залами. Винник часто їздив на гастролі: і в рідній Україні, і по інших європейських країнах. Перший повний стадіон Олег зібрав у Сумах. На шоу були присутні 10 тисяч глядачів.

Хоча й артист не полюбляє про це говорити, але попри завантажений графік особисте життя артистка складалось доволі добре.

Дружина та діти Олега Винника

Відомий український артист протягом свого творчого шляху тримав у повному секреті будь-які деталі про сімейний статус і наявність дітей, проте вони у нього точно є – про це він говорив сам.

Таємна дружина Олега Винника
Таємна дружина Олега Винника

Ви бачили мою дружину? Не бачили! Тому що все особисте – табу. Зрозуміло, що в 43 роки чоловік не може бути один

– прокоментував тоді артист.

Однак журналістам таки вдалося дізнатися особисті подробиці про життя головного вовка країни. У рідному селі музиканта його односельці розповіли, що вже давно дружиною Олега Винника є його бек-вокалістка Таїсія Сватко, яку краще знають за сценічним псевдонімом Таюне.

Син Олега Винника
Син Олега Винника

До слова, пара виховує сина Юліана, який вже закінчив школу. Зараз юнак живе в Німеччині, в Штутгарті. Він захоплюється плаванням. На жаль, у мережі не так багато фотографій сина.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини