Горова – у 16 років, Матвієнко – у 17 років: українські зірки, які вийшли заміж в школі і одразу після випуску

Зірки українського шоу-бізнесу нерідко йдуть під вінець одразу після закічення школи. Хто з артистів не міг дочекатися повноліття та свідомого віку через сильне кохання?

Деякі з зірок українського шоу-бізнесу дуже рано виходять заміж та народжують дітей, але це не ставить хрест на їхній кар’єрі. На прикладі цих зіркових молодих наречених можна переконатися у зворотньому.

Ірина Горова

Дівчина була заміжня двічі. Вперше вона вийшла заміж за давнього друга репера Потапа в 16 років і народила йому доньку Наталію. Після того, як жінка з ним розлучилася, вона закрутила роман із самим Потапом і шлюб пари проіснував цілих 15 років. В 2016 році вони оголосили про розрив і за декілька років стало відомо про стосунки Потапа і Насті Каменських.

Горову називають однією з найскандальніших жінок всі знають її саме як колишню Потапа, але їй не подобається таке кліше. Вона хоче, щоб її сприймали як продюсера та творчу особистість.

Тоня Матвієнко

Українські зірки, що рано вийшли заміж
Українські зірки, що рано вийшли заміж

Тоня вийшла заміж в 17 років і народила дитину від 23-річного хлопця. Пара була разом цілих 10 років, але вони не змогли побудувати довготривалі стосунки. Коли мама Тоні – Ніна Матвієнко дізналася про швидке поповнення у сім’ї, то неабияк зраділа і дуже допомагала своїй доньці справлятися з материнством. Зараз Тоня будує стосунки з Арсеном Мірзояном.

Катерина Осадча

Зірки, що вийшли заміж в юному віці
Зірки, що вийшли заміж в юному віці

Відома телеведуча вийшла заміж та народила дитину від українсьного депутата Олега Поліщука. Минулого року хлопець вже вступив до університету, але побудувати спільне майбутнє з батьком сина Катерині не вдалося. Зараз вона вже не перший рік у шлюбі зі своїм колегою по цеху Юрієм Горбуновим, якому народила двох дітей.

Таким чином, майже в 40 років Осадча стала багатодітною мамою і їй це надзвичайно подобається.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини