Були коханками своїх чоловіків: Оля Полякова, Тоня Матвієнко, Настя Каменських, Катя Репяхова, Христина Горняк

Багато стосунків починаються з таємного роману та секретних зустрічань. Розповідаємо найгучніші історії українського шоубізнесу, коли коханки стали офіційними дружинами

Людські взаємини – важка та неймовірно непередбачувана річ. У шоубізнесі можна зустріти чимало пар, стосунки яких насправді почались не з найкращої ноти. Пригадуємо зірок, які спершу зустрічались таємно, а потім стали офіційною парою.

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян

Матвієнко перебуває у шлюбі з Мірзояном з 2017 року
Матвієнко перебуває у шлюбі з Мірзояном з 2017 року

Донька легендарної української артистки зустрілась зі своїм майбутнім чоловіком на телепроєкті “Голос країни”. Тоді в Арсена Мірзояна була дружина, втім чоловік не зміг не закохатись у Тоню Матвієнко. Згодом спілкування двох колег переросло у таємний роман, про який артисти мовчали рік. Втім, врешті-решт Арсен Мірзоян вирішив бути чесним з дружиною і все їй розповів.

Потап і Настя

Потап і Настя одружились 2019 року
Потап і Настя одружились 2019 року

Спершу Настя Каменських зовсім не сподобалась своєму майбутньому чоловіку. Втім, пізніше зірковий дует познайомився ближче та з’ясували, що їм комфортно не лише працювати одне з одним, а й дружити. Ще пізніше між Потапом і Настею почався таємний роман, про який Олексій своїй ексдружині Ірині Горовій не розповідав. Врешті-решт, Потап розлучився з колишньою та почав офіційно стосунки з Каменських.

Оля Полякова

Оля Полякова зі своїм чоловіком Буряковським
Оля Полякова зі своїм чоловіком Буряковським

В одному з інтерв’ю відома українська співачка розповіла, що на початку стосунків з Вадимом Буряковським, своїм чоловіком, була його коханкою. Втім, зізнається артистка, тривало це недовго, адже бізнесмен не хотів мучити ні Полякову, ні свою колишню дружину. Врешті-решт зіркова пара вже майже 20 років живе разом і виховує двох доньок.

Віктор Павлік та Катерина Репяхова

Катя Репяхова та Віктор Павлік живуть душа в душу
Катя Репяхова та Віктор Павлік живуть душа в душу

Молода дружина відомого українського співака спершу була його коханкою. Про це заявляла колишня кохана артиста, якій він зраджував, Лариса Созаєва. Довела жінка свої слова фотографією Павліка з “відрядження”, де він відпочиває з Репяховою – такий кадр чоловік надіслав своєму другові, а ось дружині відправив ідентичний кадр з того самого місця, але без Катерини.

Володимир Остапчук і Христина Горняк

Христина Горняк спершу була коханкою Остапчука
Христина Горняк спершу була коханкою Остапчука

Розлучення відомого українського шоумена з першою дружиною було дійсно скандальним. Так, Олена Войченко в одному з інтерв’ю зізналась, що під час її другої вагітності Остапчук їй зраджував – і не з одною дівчиною. Однією з коханок Володимира стала його майбутня колишня Христина Горняк. До слова, з нею він розлучився 2022 року.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини