Фірмові родзинки в образах українських зірок: губи Кароль, кучері Каменських, родимка Брежнєвої та інші

Зірки української сцени відомі своїми фірмовими родзинками. В кожного артиста є щось особливе, завдяки чому їх з легкістю запам'ятовує публіка.

В зірок українського шоу-бізнесу є свої фірмові фішки в образі, завдяки яким їх можна легко запам’ятати та впізнати серед натовпу. Редкція сайту Добрі новини з’ясувала, в кого з зірок яка родзинка.

Настя Каменських

Родзинки в образах українських зірок
Родзинки в образах українських зірок

Тут все дуже просто. Настя не була б собою, якби не її кучері. Зачіска співачки завжди виділяється з-поміж інших, тому неможиво пропустити її серед інших зірок, або переплутати з кимось. Своє волосся співачка може заплісти або вкласти як їй завгодно, але кучері – невід’ємна частинка її образу.

Тіна Кароль

Чим запам'яталися українськи зірки
Чим запам’яталися українськи зірки

УКраїнська співачка виділяється своїм макіяжем. Якщо дівчина без своїх класичний червоних губ – це вже не Тіна Кароль. Зірка більшість часу робить макіяж саме з акцентом на губи, на які одразу звертаєш увагу.

Віра Брежнєва

Фішки у зовнішності українських зірок
Фішки у зовнішності українських зірок

Зіркова білявка, дружина Костянтина Меладзе та екс-солістка золотого складу “ВІАГри” Віра Брежнєва запам’яталася публіці не лише своїм талантом та красою, але й родимкою на обличчі в зоні губ. Цей маленький елемент її зовнішності додає їй шарму та загадковості.

Дмитро Монатік

Невід'ємні частини образу українських зірок
Невід’ємні частини образу українських зірок

Співак майже завжди виступає в шапці біні, яка стала частинкою його образу вже не перший рік. Крім своїх виступів, чоловік навіть у повсякденному житті не розлучається зі своїми шапками, які доповнюють його стильний образ та імідж.

Kalush

Фірмові родзинки сценічного образу українських зірок
Фірмові родзинки сценічного образу українських зірок

Лідер гурту “Kalush” Псюк Олег Романович також відрізняється головним убором. В хлопця яскраво-рожева панамка, що прикриває очі. Це стало справжнім українським символом після перемоги гурту на “Євробачення-2022” року. Після цього хлопець запустив власний бренд панамок, придбавши які можна було стати на крок ближче до творчості гурту.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини