Одружились до шаленої популярності: Єфросиніна й Хромаєв, Сумська й Борисюк та інші найміцніші пари шоубізу

Міцні взаємини та щасливі шлюби – не рідкість в українському шоубізнесі. Відомі знаменитості, які живуть зі своїми коханими вже багато років, розкрили секрет ідеальних стосунків

Хоча за останній рік чимало зіркових пар оголосили про своє розлучення, в українському шоубізнесі все ще залишається багато закоханих, почуття й союз яких, здається, не може зруйнувати нічого. Розповідаємо про тих, кохання яких лише зміцніло під час повномасштабної війни.

Маша Єфросиніна та Тимур Хромаєв

Цьогоріч союзу відомої української ведучої та благодійниці з бізнесменом виповниться 20 років. Маша Єфросиніна та Тимур Хромаєв одружились 2003 року й відтоді, попри всі можливі непорозуміння, живуть душа в душу. Разом зіркова пара виховує двох дітей – доньку Нану та сина Сашу.

Маша Єфросиніна зі своїм коханим чоловіком Тимуром Хромаєвим
Маша Єфросиніна зі своїм коханим чоловіком Тимуром Хромаєвим

Секрет ідеальних стосунків, за словами української ведучої, – це вміння говорити. Зірка впевнена, що побудувати міцний і здоровий союз неможливо, якщо мовчати про власні образи й накопичувати їх.

Ольга Сумська та Віталій Борисюк

Відома українська актриса та її не менш популярний колега одружились 1996 року. Вперше зустрілись майбутні коханці п’ять років тому на репетиції. Тоді Ольга Сумська знайшла у своїй гримерці шоколадне серце з запрошенням на побачення. Саме в цей момент артистка усвідомила, що закохалась.

Сумська та Борисюк разом вже 27 років
Сумська та Борисюк разом вже 27 років

Ольга Сумська не приховує секрету міцного шлюбу з чоловіком – вони живуть так, ніби їхні почуття зародились лише вчора, зберігаючи пристрасть.

Олена та Сергій Кравець

Зіркова пара відомих українських гумористів почала свої стосунки ще за студентських часів. Тоді юні та амбіційні Сергій та Олена грали в одній команді КВК, а пізніше зрозуміли, що закохались. Спершу артисти були друзями, але не змогли протистояти почуттям. Під вінець вони пішли 2002 року.

Олена та Сергій Кравець разом вже 21 рік
Олена та Сергій Кравець разом вже 21 рік

Відома українська гумористка не приховує – у неї з чоловіком бувають сварки та кризи, але зараз вона цілком задоволена їхніми стосунками й дуже цінує свого коханого. Раніше подружжя відвідувало терапію, щоб вирішити сімейні проблеми.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини