Падалко і Соболєв, Alyosha і Тарас Тополя, Єфросиніна і Хромаєв: зірки, які будують стосунки на відстані

Багато пар українського шоу-бізнесу через відстань продовжують будувати стосунки окремо один від одного. Попри це, герої сьогоднішньої статті не переймаються за негаразди у шлюбі.

Марічка Падалко і Єгор Соболєв

Пара знаходиться зараз на відстані через те, що чоловік заходиться на фронті. Як виявилося, він підписав контракт із Збройними Силами України ще в 2021 році, тому що був впевнений в тому, що росія планує повномасштабне вторгнення.

Чоловік боровся з окупантами і боронив Ірпінь. Крім цього, він приймає участь у проєкті, що відповідає за обмін розвідданих, тому постійно пересувається різними регіонами України. З Марічкою чоловік бачиться тоді, коли бере відгул і пара має змогу провести разом час після довгої розлуки.

Маша Єфросиніна і Тимур Хромаєв

Українські зірки, що будують стосунки на відстані
Українські зірки, що будують стосунки на відстані

Телеведуча зі своїм чоловіком також находиться на відстані через те, що Тимур обороняє країну від окупантів. Маша зізналася, що стосунки в такому становищі сильно змінилися, було багато труднощів та випробувань.

Як розповідає телеведуча, Тимур не запитав в неї дозволу стосовно його участі у воєнних діях, а просто поставив перед фактом. Маша була занепокоєна, але вона поважала вибір свого чоловіка та повністю підтримала його.

Дівчина намагається проводити більше часу в Києві, щоб бачитись з чоловіком, але в іншій країні живуть діти та мама, тому їй доводиться жити на дві країни, що буває дуже не просто.

Alyosha і Тарас Тополя

Стосунки на відстані в українських зірок
Стосунки на відстані в українських зірок

Тарас Тополя влітку обороняв нашу країну від окупантів, але потім разом зі своїм гуртом повернувся до життя в тилу. Такий наказ видав Валерій Залужний, пояснюючи це тим, що в тилу від них буде набагато більше користі через їхню медійність. Дружина Тараса Alyosha знаходиться за кордоном разом з дитиною, але чоловік намагається знайти час для зустрічі з коханою.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини