Куди зникла арабська красуня з “Холостяка-3” Роза Аль-Намрі: як зараз виглядає і чим займається

Сьогодні Роза Аль-Намрі – відома українська телеведуча. Слава до дівчини прийшла після участі в надпопулярному реаліті-шоу про кохання "Холостяк-3"

Відома українська телеведуча з арабським корінням Роза Аль-Намрі свого часу завоювала не одне серце шанувальника. Знаменитість з дитинства відчувала потяг до творчого, а після школи здобула фахову освіту – диктора телебачення й організатора телевізійних та кінознімань. Хоча починала свій шлях до шаленої популярності Аль-Намрі ще в студентські роки, саме реаліті-шоу Холостяк-3 принесло зірці всеукраїнське визнання.

Так, Роза Аль-Намрі почала кар’єру телеведучої ще під час навчання в університеті. Тоді майбутня зірка українських телеекранів почала вести програму “Гутен Морген”. Коли продюсери розгледіли неймовірний талант дівчини, її професійне життя почало набирати обертів – знімання, кастинги та популярність наздогнали українську красуню з арабським корінням.

Роза Аль-Намрі почала будувати кар'єру до участі в шоу Холостяк-3
Роза Аль-Намрі почала будувати кар’єру до участі в шоу Холостяк-3

До слова, у реаліті з Андрієм Іскорневим Аль-Намрі не вдалось завоювати серце чоловіка, втім дівчина була його фавориткою. Попри невдачу на “Холостяку” майже одразу після його завершення Роза знайшла щастя не лише в особистому, а й у професійному житті. Дівчина почала стосунки з коханим, який пізніше став її чоловіком.

Що стосується кар’єри, то після завершення третього сезону “Холостяка” Роза Аль-Намрі почала працювати журналісткою в програмі “Неймовірна правда про зірок”. Втім, це шоу стало лише тимчасовим прихистком знаменитості, адже з самого дитинства вона хотіла бути саме телеведучою.

Як склалась доля Рози Аль-Намрі після завершення шоу Холостяк-3
Як склалась доля Рози Аль-Намрі після завершення шоу Холостяк-3

2014 року стало відомо, що знаменитість буде вести пост-шоу найпопулярнішого реаліті в Україні. Так, тоді Роза Аль-Намрі стала ведучою проєкту “Холостяк. Як вийти заміж?” – зірка вислуховувала історії учасників проєкту й ділилась власними порадами.

За відносно довгу кар’єру на телебаченні Роза Аль-Намрі встигла попрацювати на “МастерШефі”, “Розбір польотів”, “Світами за скарбами” та інші.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини