Як змінився османський красунчик Малкочоглу Балі-бей з “Величного століття”: про нього мріяли мільйони жінок

Красунчик та стриманий воєначальник на телеекрані в реальному житті відрізняється гострим язиком, за який навіть доводиться платити штрафи. Що відомо про актора, який зіграв Балі-бея?

Турецький серіал “Величне століття” допоміг багатьом акторам зробити приголомшливу кар’єру. Так, на знімальному майданчику свій потенціал розкрили тоді ще молоді та маловідомі турецькі актори. Серед них і Бурак Озчівіт, який у серіалі зіграв воєначальника, який став першим коханням єдиної доньки Султана Сулеймана Міхрімах.

Для неймовірно відомого нині турецького актора знімання в серіалі “Величне століття” стало лише початком його приголомшливої кар’єри. Як змінилось життя Бурака Озчівіта після завершення роботи на майданчику турецького серіалу про Османську імперію та чим займається зірка зараз – у матеріалі “Добрих новин”.

Бурак Озчівіт у ролі Малкочоглу Балі-бея
Бурак Озчівіт у ролі Малкочоглу Балі-бея

У Туреччині чоловіка заслужено вважають найкрасивішим актором сучасності. Імпозантний Бурак Озчівіт зачаровує не лише акторськими здібностями, але й харизмою та яскравою зовнішністю. Варто зазначити, що свого часу актор “задав” тренд на пишні вуса, які відпустив спеціально для серіалу “Величне століття”.

В особистому житті 38-річному Бураку Озчівіту пощастило, так само як і в професійному. Знаменитість щасливо одружений зі своєю колегою, актрисою Фахріє Евджен. Познайомились майбутні закохані на знімальному майданчику, а тепер виховують двоє дітей. Вдруге батьками зіркова пара стала зовсім нещодавно – у січні цього року в родині народився хлопчик.

Як виглядає турецький актор з Величного століття Бурак Озчівіт сьогодні
Як виглядає турецький актор з Величного століття Бурак Озчівіт сьогодні
Бурак Озчівіт зі своєю дружиною
Бурак Озчівіт зі своєю дружиною

Якщо говорити про особистість знаменитості, то Бурака Озчівіта відрізняє палкий характер та гострий язик. Так, ідеально характеризує актора ситуація, яка колись трапилась на знімальному майданчику. Чоловік заплатив близько трьох тисяч турецьких лір як компенсацію за образи й прокльони, які вигукував на адресу інших акторів і членів знімальної групи. До слова, кохана Бурака Озчівіта не дуже відрізняється від чоловіка – на перших шпальтах турецьких ЗМІ часто трапляється її ім’я поруч зі скандальними новинами.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини