Що відомо про стосунки Ніни Матвієнко з чоловіком: він зраджував її, а вона – самостійно утримувала родину

Легендарна українська співачка Ніна Матвієнко побудувала неймовірно успішну кар'єру, але особисте життя знаменитості оповите таємницями та загадками

Одна з найвідоміших українських співачок здобула свою популярність дуже давно. Знаменитість прославилась неймовірним талантом, а також – особливою харизмою. Сьогодні Ніну Матвієнко знає чи не кожен українець, а її творчістю захоплюються мільйонами. Якщо з особистим життям знаменитості все зрозуміло, то чи так добре склалось особисте?

Зі своїм майбутнім чоловіком Ніна Матвієнко познайомилась ще в юності. Перший і єдиний чоловік – художник Петро Гончар, син етнографа Івана Гончара. Весілля закохані зіграли ще 1971 року. Тоді молодій виконавиці одразу дали квартиру в столиці України, де зіркова новоспечена пара почала подружнє життя. Ніна Матвієнко народила у шлюбі з коханим синів Івана та Андрія.

Ніна Матвієнко зі своїм першим та єдиним чоловіком
Ніна Матвієнко зі своїм першим та єдиним чоловіком

Також у подружжя є дочка Тоня Матвієнко, яка пішла стопами матері й стала співачкою. З творчістю Антоніни публіка вперше близько познайомилася на телешоу “Голос країни”. Спадкоємиця подарувала батькам вже двох онучок. Від першого шлюбу у неї підростає дівчина Уляна, а від другого чоловіка, Арсена Мірзояна, зірка народила Ніну.

Шанувальники легендарної української співачки були впевнені, що вона перебуває у буквально ідеальному шлюбі. Зі сторони здавалося, що співачка щаслива зі своїм коханим. Втім, 2021 року вона зізналася, що все не так добре, як могло б здаватись. Ніна Митрофанівна зізналась, що чоловік зраджував її. До того ж вона деякий час сама утримувала сім’ю, адже в один момент її чоловік втратив роботу.

Ніна Матвієнко кохала чоловіка, але стосунки були важкими
Ніна Матвієнко кохала чоловіка, але стосунки були важкими

2021 року стало відомо, що знаменита українська співачка розійшлась з чоловіком. Напевно про причини розлучення нічого невідомо, втім Ніна Матвієнко зізналась – аби не псувати репутацію колишнього коханого, каже, що це він покинув її.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини