Був найближчим та найвірнішим: що відомо про батька Віталія Козловського, якого не стало понад рік тому

Відомий український співак Віталій Козловський минулого року втратив найближчу людину у своєму житті. Що відомо про батька знаменитості – найцікавіші факти з біографії, якими ділився його син

Віталій Козловський давно завоював прихильність серед шанувальників. Відомий український співак і музикант з самого дитинства зацікавився творчістю та мистецтвом, тому й кар’єру побудував майже легко. Сьогодні знаменитість, як і багато його колег, займається благодійністю, волонтерством та продовжує свою професійну діяльність. А починалось все в українському місті Львів – там зірка народився та виріс.

Віталій Козловський народився у березні 1985 року. Батько артиста, Віталій Сергійович, був за фахом електриком. Його син ніколи не забував нагадувати шанувальникам, що його тато – добра і м’яка людина. Мама співака працювала бухгалтером, була суворою та принциповою. В інтерв’ю співак із вдячністю відгукується про батьків: йому з сестрою Оленою було надано свободу вибору в тому, чим займатися.

Як виглядав батько Віталія Козловського, якого він вважав своїм найкращим другом
Як виглядав батько Віталія Козловського, якого він вважав своїм найкращим другом

До слова, за життя батька відомого українського артиста у нього з сином були доволі хороші взаємини. Так, наприклад, 2021 року журналісти запитали у Віталія Сергійовича, як він ставиться до коханої свого сина. Зірковий тато зазначив, що ставиться до неї дуже позитивно – вона йому подобається.

Віталій Козловський також не втрачає нагоди поділитись з шанувальниками приємними спогадами про батька. Так, наприклад, у дитинстві батько артиста завжди брав свого сина з собою у відрядження. Разом Віталій Сергійович зі своїм сином об’їздили всю Україну. Саме завдяки цьому відомий український артист вважав свого тата найближчою людиною та найкращим другом у своєму житті.

Як виглядав батько Віталія Козловського за життя
Як виглядав батько Віталія Козловського за життя
Віталій Козловський зі своїм татом
Віталій Козловський зі своїм татом

До слова, батьки Віталія Козловського розлучились давно, коли артист був юнаком. З роками артист покинув рідний Львів і поїхав підкорювати столицю. З часом знаменитість допоміг переїхати до Києва і своєму батькові, аби бути ближчим до своєї рідної людини. В українській столиці Віталій Сергійович оселився в комфортабельній квартирі, яку йому купив син, та навіть зміг знайти нове кохання.

До самої загибелі знаменитість кохав жінку Ніну, яка працювала консьєржкою в будинку, де й жив Віталій Сергійович. Помер зірковий батько 15 серпня 2021 року.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини