Вся в бабусю: чарівна онучка Софії Ротару охомутала видного мільйонера зі списку Форбс і живе в Нью-Йорку

Як сьогодні живе та чим займається єдина онука легендарної української співачки Софії Ротару? Дівчина оселилась у шикарній квартирі в Нью-Йорку та будує стосунки з коханим чоловіком

Одна з найвідоміших та найбільш легендарних артисток сучасної України Софія Ротару здобула не лише успіх на сцені, а й щастя в особистому житті. Знаменитість разом з коханням свого життя Анатолієм Євдокименком народила єдиного сина Руслана. У майбутньому чоловік одружився з жінкою, на ім’я Світлана, та подарував Ротару двох онуків.

Дітлахів Руслан Євдокименко назвав на честь батьків. Дівчина має ім’я зіркової бабусі Софії, а хлопець успадкував ім’я зіркового дідуся Анатолія. Син відомої української співачки дав обом своїм дітям відмінну освіту, а Соня та Анатолій пішли стопами зіркового роду – спробували себе у шоубізнесі. Врешті-решт, онучка Ротару вирішила залишитись у США та почала будувати модельну кар’єру.

Як виглядає онучка Софії Ротару
Як виглядає онучка Софії Ротару

Дівчина відносно давно проживає за кордоном. Для життя молода та амбіційна Софія Євдокименко обрала американське місто Нью-Йорк. У мегаполісі зіркова онучка мешкає у шикарній та просторій квартирі з неймовірним краєвидом.

Де у Нью-Йорку живе єдина онучка Софії Ротару
Де у Нью-Йорку живе єдина онучка Софії Ротару

Все дуже добре складається і в особистому житті зіркової онучки відомої української співачки. Так, у Нью-Йорку Софія Євдокименко мешкає зі своїм бойфрендом Денисом Жадановим. Чоловік старший за свою дівчину близько на 10 років, а його професія пов’язана з ІТ-технологіями. До слова, Денис Жаданов 2018 року потрапив до списку Форбс – у ТОП-30 найкращих ІТ-підприємців у Європі, молодших за 30 років.

Як виглядає бойфренд відомої співачки Софії Ротару
Як виглядає бойфренд відомої співачки Софії Ротару

Хоча чоловік має дуже завантажений графік роботи, він залюбки знаходить час для своєї коханої. Денис Жаданов і Софія Євдокименко часто подорожують. Ба більш, кожного року зіркова пара вирушає разом на відпочинок, у якому проводять близько місяць.

Популярне

Подібні новини