Без серенад і квітів: Ольга Фреймут таємно вийшла заміж за чоловіка з Нового каналу вже після народження дітей

Сувора ревізорка Оля Фреймут ретельно приховувала подробиці особистого життя, втім все одно не вдалося зберегти таємницю свого третього шлюбу.

Оля Фреймут. Героїня цього матеріалу зарекомендувала себе, як даму класичних суворих манер та виключного етикету. Втім, поза кадром — це неймовірна жінка з дуже цікавою біографією. Ведуча закохувалася та лишала своїх обранців, але врешті-решт таки знайшла своє омріяне сімейне щастя.

Що відомо про третє весілля Олі Фреймут?

Знаменитість тривалий час приховувала свій справжній сімейний стан. Чимало прихильників вважали її матір’ю-одиначкою. Проте, згодом все змінилося. У 2017-му році раптово всі дізналися, що 35-річна Фреймут вже одружена. Її обранцем став Володимир Локотко, який керував рядом процесів на “Новому каналі”, де власне і працювала зірка.

Ольга виходила заміж без зайвого пафосу, великих банкетів, тамади та конкурсів. Більше того, до цього походу з коханим до РАГСу, пара вже мала спільну дитину, синочка Валерія, а ревізорка носила під серцем ще одного малюка.

Ольга Фреймут таємно вийшла заміж

Цікаво, що сама ведуча вважає, що весілля — не є запорукою міцних стосунків, але фату і образ нареченої таки приміряла. Щоправда, у своєму другому шлюбі з Олександром Ракоїдом. Фреймут, хоч і не мала офіційного штампа у паспорті з цим чоловіком, але вирішила з ним обвінчатися. До речі, мала зірка тоді вельми нестандартну сукню у рожевому відтінку. Та дуже скоро стосунки обірвалися, а ревізорка згодом дасть коментар стосовно ревнощів вже колишнього милого.

Ольга Фреймут таємно вийшла заміж

Нагадаємо, що Ольга Фреймут народила старшу дочку Злату від підданого Британського королівства. Відомо, що стосунки з першим обранцем підтримувалися, а популярна білявка разом з дитиною навіть приїздила у гості до пана Мітчелла.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини