Імпульсивний шлюб і розлучення заради молодої пасії: заплутане особисте життя ловеласа Володимира Остапчука

Володимир Остапчук славиться своїм бурхливим особистим життям. Кожне розлучення чоловіка обговорюють в кожному куточку Мережі. Що ж там цікавого?

Український телеведучий Володимир Остапчук взяв за тенденцію одружуватися майже одразу після розлучення. Редакція сайту Добрі новини пропонує пригадати, що відбувалось в особистому житті українського Казанови.

Володимир Остапчук провів у шлюбі з першою дружиною Оленою Войченко близько 12 років. За цей час жінка народила Володимиру двох дітей: син Еван та старша донька Емілія. Про розлучення пари стало відомо випадково, Володимир опублікував відео з жіночими ногами і після численних запитань розповів, що вони з Оленою розлучилися. Вже тоді Мережею почали ширитися чутки, що його нова обраниця – нотаріуска Христина Горняк.

Володимир Остапчук був у шлюбі з Оленою Войченко 12 років
Володимир Остапчук був у шлюбі з Оленою Войченко 12 років

Після того, як чоловік офіційно повідомив про стосунки з Христиною, Олена забрала дітей та забороняла чоловікові з ними бачитися. Володимир був проти такого рішення його екс-дружини і намагався налагодити стосунки, але після численних образ Оленою Христини Горняк, він не витримав та розповів в Мережі подробиці з її особистого життя.

В новому шлюбі з Христиною Горняк в 2021 році чоловік заявив, що хоче знову стати батьком. Пара почала будувати будинок і все, здавалося б, було чудово, нічого не говорило про розлучення. Однак, в червні 2022 року Володимир почав говорити про завершення будівництва, а потім пара ніяк не привітала один одного з річницею шлюбу.

Христина Горняк та Володимир Остапчук не назвали причину розлучення
Христина Горняк та Володимир Остапчук не назвали причину розлучення

На той час прихильники припустили, що вони розлучилися. Все так і сталося, історія повторилася знову, але Христина, на відміну від своєї попередниці, не стала розводити скандали та залишила чоловіка мирно і без галасу. Причину ніхто з екс-подружжя не називає.

Не встигли прихильники отямитися від розлучення, як чоловік вже проводить час із загадковою дівчиною, яка готує йому сніданки. Все сталося ідетнично: загадкові фото, припущення та чутки, які з часом підтвердились: новою дівчиною Володимира стала Катерина Полтавська.

Володимир Остапчук втретє одружився з Катериною Полтавською
Володимир Остапчук втретє одружився з Катериною Полтавською

Відомо, що пара вже також встигла офіційно оформити свої стосунки, але про дітей поки ніхто не говорить. Подружжя не публікує спільних фото та не афішує подробиць зі свого особистого життя. Певно, Остапчук не хоче фатального повнорення історії кохання втретє.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини