Інциденти на сцені в зірок: забули слова, вимкнулась фонограма та інше – Пивоваров, Барських, Каменських

Під час виступів в зірок українського шоу-бізнесу трапляються курйозні моменти: хтось із зірок забуває слова, хтось співає під фонограму, а хтось падає зі сцени.

Багато артистів української сцени почали перекладати свої пісні українською мовою та виступають з цими композиціями під час своїх благодійних концертів. Однак, навіть під час таких виступів можуть трапитися курйозні моменти. Хтось зі співаків забуває слова, в когось вимикається фотограма, а хтось падає під час запальних танців та може травмуватися. Редакція сайту Добрі новини пропонує ознайомитися з нещодавніми курйозами під час виступів українських зірок.

Забули слова

На диво, таке трапляється досить часто, особливо зараз, коли артисти перекладають свої пісні з російської на українську, але не встигають вивчити текст власних пісень. Подібні курйози трапилися з Максом Барських та Ольгою Поляковою. Багатьом артистам доводиться співати наживо. Макс Барських виступав зі своєю новою піснею у Польщі, але не встиг до кінця запам’ятати текст, тому декілька секунд чоловік просто загадково мовчав і дивився у залу замість того, щоб співати.

Українські зірки, з якими трапилися курйозні ситуації
Українські зірки, з якими трапилися курйозні ситуації

 

Оля Полякова виступала під час свого українського туру з перекладеними піснями, але забула слова своєї вже української пісні “Шльопки”. Після того, як почалася пісня, вона була без бек-вокалу на фоні, який вона може слухати та співати.

“Де слова? В голові, добре. Давай спочатку”, – кричала Полякова своїй команді.

Оля Полякова забула слова своєї пісні під час виступу

В мережі можна знайти стареньке відео виступу Потапа і Насті Каменських, де пара повністю переплутала слова і співала не в ноти. Не дивлячись на це, вони досить швидко виправили ситуацію і продовжили виступати.

Падіння на сцені

Артем Пивоваров показує неймовірну енергію під час своїх виступів на сцені, але не завжди все може закінчуватися великим успіхом. На одному зі своїх концертів хлопець активно ходив на руках, стрибав, бігав та співав, але падіння трапилося під час його паузи від цих запальних танців. Чоловік сперся ногою на апаруту та легенько підстрибував, а коли хотів відійти, то закрутився, підвернув ногу і впав. Не дивлячись на це, хлопець не закінчив свій концерт.

Курйозні моменти на концертах українських зірок
Курйозні моменти на концертах українських зірок

Українській співачці Jerry Heil пощастило менше. Дівчина під час концету в Терпонолі впала в оркестрову яму та зламала собі ребро. Її були вимушені госпіталізувати до лікарні та перенести найближчі концерти через сильну травму.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини