Як познайомились Гарік та Анжела Кричевські: службовий роман без почуттів, який міг обернутись невдачею

Відомий український шансоньє Гарік Кричевський вже 32 роки перебуває у шлюбі з коханою дружиною Анжелою. Як починалась їхня історія кохання, зіркова пара розповіла у новому інтерв'ю

Гарік Кричевський, відомий український автор та виконавець пісень у стилі шансону, провів у шлюбі з дружиною 32 роки. Зіркова пара виховала разом двох вже дорослих дітей. Донька зіркової пари встигла здобути освіту й вийти заміж, а син нещодавно відзначив 19-річчя. Втім, між закоханими Гаріком та Анжелою Кричевськими й досі панує гармонія, кохання та, що найголовніше, пристрасть.

Зіркова пара ніколи не полюбляла балакати багато про особисте. Шанувальники знали, що в подружжя є міцні почуття та двоє дітей, а також – сімейний бізнес. Концертним директором Гаріка Кричевського є його дружина. Нещодавно найміцніша пара українського шоубізнесу вирішила дати інтерв’ю для програми “ЖВЛ”. Зірки вперше розповіли, як познайомились.

Гарік та Анжела Кричевські разом зі своїм молодшим сином
Гарік та Анжела Кричевські разом зі своїм молодшим сином

Історія знайомства та кохання зіркової пари є неймовірно цікавою та доволі заплутаною. Насправді Гарік та Анжела могли б ніколи й не стати парою – про це вони чесно розповіли у новому інтерв’ю. Познайомились майбутні закохані на роботі, в одній зі львівських лікарень. Обидва працювали у медичному закладі за професією – там і познайомились. Втім, спершу стосунки у них не зав’язались, оскільки обидва були проти службових романів.

Ба більш, спершу Анжела Кричевська сподобалась другові свого майбутнього чоловіка, втім тоді товариш українського шансоньє навіть не підозрював, що у нього просто не було шансів. Дружина українського шансоньє також зізналась, що після знайомства з колегою він їй не сподобався. У дружні стосунках Кричевських не було ні симпатії, ні кохання.

Зовсім скоро всі упередження стосовно неприйнятності службових романів відійшли на другий план і Гарік з Анжелою почали зустрічатись. Стосунки розвивались доволі швидко.

Закохана пара познайомилась з батьками одне одного, втім, коли всі родичі очікували на красиве весілля, зірки розбіглись. Тоді, зізнаються, відбулась гучна сварка, причину якої Гарік Кричевський вважає краще залишити особистою. Втім, натякнула його дружина – він не був готовий до серйозних стосунків.

Як познайомились та почали зустрічатись Гарік та Анжела Кричевські
Як познайомились та почали зустрічатись Гарік та Анжела Кричевські

Невдовзі чоловік зрозумів, що потрібно повертати свою кохану, втім мама його тоді ще дівчини була проти. Мати Анжели Кричевської була впевнена, що не можна повертатись до чоловіка, з яким один раз вже розлучились – погана прикмета. Втім, молоді не вірили у забобони й почали зустрічатись всупереч батьківській забороні, таємно.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини