Мітяй зі “Сватів” чесно розповів, як популярний телесеріал зламав йому все життя: “На превеликий жаль”

Веселий серіал про щасливу родину для багатьох став одним із найулюбленіших стрічок. Втім, не всім акторам зйомки в шоу принесли так багато щастя й успіху

Відомий російський актор Микола Добринін свого часу зіграв культову роль веселуна Мітяя у стрічці “Свати”. Хоча у знаменитості є й чимало інших ролей, сьогодні шанувальники пам’ятають його саме Дмитром Буханкіним, найкращим другом головного героя серіалу. Насправді у стрічці про веселу родину зірка російського кіно зіграв другорядну роль, втім Добринін настільки вдало відіграв свою частину, що деякі полюбили його навіть більше за Івана Будька.

Разом з тим, не багатьом шанувальникам актора відомо, що саме роль у культовому серіалі “Свати” майже зіпсувала життя знаменитості. Участь у телепроєкті, за зізнанням самого артиста, ледь не зруйнувала йому кар’єру, яку він все життя будував важкими зусиллями.

Відомий російський актор Добринін зізнався, що роль Мітяя ледве не зламала йому життя
Відомий російський актор Добринін зізнався, що роль Мітяя ледве не зламала йому життя

Вся річ у тім, що актор став заручником власного образу. А образ Мітяя, попри його веселий характер, варто зізнатись – не найкращий. За сценарієм, Дмитро Буханкін є близьким другом і кумом Валюхи та Івана Будьків, а в місті в нього живе дорослий син, який, до слова, не часто з’являвся у серіалі. Спершу чоловік жив без дружини, втім потім зійшовся з Ларисою, з якою вони народили двох спільних дітей.

Найгірша частина цієї веселої історії полягає в тому, що Мітяй – безробітний чоловік, який любить “хильнути”, а також постійно намагається вигадати нечесні схеми, які б миттєво зробили його багатієм. В інтерв’ю Микола Добринін неодноразово говорив, що навіть після завершення зйомок серіалу він став заручником цього недоброчесного образу.

“На превеликий жаль, після “Сватів”, які дійсно дали мені божевільну народну любов, – зізнався Микола Добринін в коментарі для медіа, – багато режисерів бачать в мені тільки Мітяя. А це прикро”

Микола Добринін зі Сватів мав кар'єрні проблеми через образ Мітяя
Микола Добринін зі Сватів мав кар’єрні проблеми через образ Мітяя

За спогадами відомого російського актора, в його житті іноді навіть траплялись ситуації, коли режисери не хотіли давати йому ролі, бо думали, що в реальному житті він такий самий любитель випити, як і в серіалі. Втім, із часом Миколі Добриніну таки вдалось вирватись з “полону Мітяя”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини