Ірина Білик святкує 54-річчя. Скількох чоловіків кохала зірка за своє життя: росіянин, азербайджанець й інші

Сьогодні відома українська співачка Ірина Білик відзначила свій 54-й день народження. Що відомо про особисте життя зірки та стосунки з якими чоловіками виявились найскандальнішими?

Сьогодні, 6 квітня, відома українська співачка Ірина Білик святкує 54-річчя. Знаменитість побудувала успішну кар’єру, втім на особистому фронті все склалось не менш цікаво. З самої юності чоловіки звертали увагу на Ірину Білик, оскільки артистка завжди була привабливою. Вперше знаменитість пішла під вінець 1999 року, а ось сьогодні співачка залишається самотньою. Що відомо про особисте життя Ірини Білик?

Перший цивільний та офіційний шлюб

Відома українська співачка неодноразово перебувала у серйозних стосунках. Втім, найпершим захопленням знаменитості став музикант і продюсер Юрій Нікітін. Союз протримався цілих сім років, а за весь цей час зірковий обранець доклав багато зусиль, щоб про його кохану дізнались люди. Ба більш, навіть після розставання Нікітін продовжував співпрацювати з Білик.

Ірина Білик зі своїм колишнім бойфрендом Юрієм Нікітіним
Ірина Білик зі своїм колишнім бойфрендом Юрієм Нікітіним

1998 року відома артистка зустріла й покохала манекенщика Андрія Оверчука. Ці стосунки не просто стали серйозними, а й навіть завершились шлюбом і спільною дитиною. Від колишнього чоловіка зірка народила старшого сина Іллю.

Ірина Білик зі своїм першим офіційним чоловіком Оверчуком
Ірина Білик зі своїм першим офіційним чоловіком Оверчуком

Коляденко, Дікусар, Ахмадов

Після розлучення з Оверчуком знаменитість закрутила роман із Дмитром Коляденком. Стосунки виявились найскандальнішими за все життя Ірини Білик, адже ексбойфренд постійно її ревнував. Попри те, що після розставання з хореографом співачка виходила заміж двічі, сьогодні шанувальники впевнені, що зіркова пара стоїть на порозі возз’єднання.

Ірина Білик та Дмитро Коляденко
Ірина Білик та Дмитро Коляденко

Важке розставання з Дмитром Коляденком не поставило крапку в насиченому особистому житті Ірини Білик. 2007 року артистка знову вийшла заміж. Тоді її обранцем став хореограф Дмитро Дікусар, який був молодшим за зірку естради на 15 років. Цей шлюб тривав 3 роки, після чого пара розлучилася.

Дмитро Дікусар став другим офіційним чоловіком Ірини Білик
Дмитро Дікусар став другим офіційним чоловіком Ірини Білик

Стосунки зі своїм третім чоловіком відома українська співачка довго приховувала. Пізніше виявилось, що коханий знаменитості – російський фотограф азербайджанського походження. 2013 року Ірина Білик одружилась з Асланом Ахмадовим, а через два роки сурогатна мати народила зірці сина Табріза.

Ірина Білик та Аслан Ахмадов
Ірина Білик та Аслан Ахмадов

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини