“Машинки мене не цікавили”: Андре Тан показав архівні фото з мамою та розповів, з чого почалася його кар’єра

Відомий український дизайнер Андре Тан показав архівні фотографії зі своєю мамою та розповів, у якому віці почалася його творча дизайнерська кар'єра.

Бутіки з іменними колекціями Андре Тана розташовані по всій Україні. Чоловік користується великою популярністю в дизайнерському світі, але мало хто знає, з чого почалася його кар’єра. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, коли стався перший поштовх до його нереального успіху у сфері дизайну.

У зовсім юному віці хлопчики зазвичай цікавляться машинками та грами в стрілячки. Маленькі діти швидко адаптуються до нових хлопчачих іграшок, але майбутнього дизайнера взагалі не цікавили такі іграшки. В 9 років маленький Андре Тан намалював близько 50 зошитів з ескізами і приміряв на себе ролі головного редактора відомого журналу про моду.

“Такими забавками цікавився 9-річний хлопчик, а машинки мене не цікавили”, – розповідає чоловік.

Андре Тан показав фото з мамою і розповів про початок кар'єри
Андре Тан показав фото з мамою і розповів про початок кар’єри

Його мама не стала перевчати чоловіка та пояснювати йому “популярну” в ті часи думку про те, що таким повинні займатися лише дівчата. Жінка з радістю підтримала свого сина і одразу влаштувала курси крою та шиття для свого коханого сина. Андре Тан зізнається, що це було найкращим, що зробила для нього мама, бо це саме те, чим він хотів займатися все своє життя і якби не підтримка рідної людини – невідомо, чи вдалося б хлопчику розвинути в собі талант світового дизайнера.

Кар’єра хлопця почалася в 10 років. Він познайомився зі своїм першим викладачем і була спільно створена перша колекція сарафанів для дітей. У своєму інстаграмі Андре Тан зізнався, що він дуже радий тому, що мама йому допомогла. На думку чоловіка, всі діти є талановитими і дуже важливо, щоб батьки помічали таланти своїх маленьких дітей для того, щоб в них була можливість реалізувати себе на повну силу.

“Я щиро дякую тобі, мамо!”, – додає дизайнер.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини