Як склалося особисте життя Марини Боржемської і В’ячеслава Узелкова після розлучення: дружбу не зберегли

Розлучення зіркового подружжя виявилось доволі скандальним. Як склалось особисте життя знаменитостей після розставання та чи спілкуються вони зараз?

Спортивна зіркова пара свого часу здобула широку популярність серед шанувальників. Марина Боржемська, відома українська фітнес-тренерка, та В’ячеслав Узелков, боксер і тренер, раніше перебували у шлюбі. Разом колишнє подружжя виховує спільного сина Роберта й доньку Олівію, втім стосунки між знаменитостями склались далеко не гармонійні. Що відомо про скандальне розлучення Боржемської та Узелкова та їхнє особисте життя сьогодні?

Боржемська та Узелков розлучились

Зіркова пара жила в шлюбі близько 20 років, проте все змінилось одного дня. 2018 року Марина Боржемська прийняла рішення піти від чоловіка, а сталось це, за зізнанням зірки, після чергової сварки. Колишня дружина Узелкова пригадує, що тоді вони із сином та донькою нашвидкуруч зібрали валізи й посеред ночі покинули квартиру, в якій жили з батьком.

Марина Боржемська пішла від свого колишнього чоловіка 2018 року
Марина Боржемська пішла від свого колишнього чоловіка 2018 року

Після розлучення знаменитість неодноразово наголошувала в інтерв’ю, що вона свого колишнього чоловіка боїться. Марина Боржемська розповідала про агресію з боку В’ячеслава Узелкова. Крім того, за особистим зізнанням знаменитості, вона не хоче перебувати сам на сам з ексчоловіком. Ба більше, навіть їхні спільні діти наполягають, щоб при зустрічах разом з мамою був не лише тато, а й інші люди.

Слід зазначити, що перший час після розлучення Марина Боржемська втішно висловлювалась про свого колишнього чоловіка, втім із часом почала розповідати все більше й більше приголомшливих деталей. Так, наприклад, влітку минулого року зірка зізналась, що її колишній чоловік їй погрожував.

Марина Боржемська та В'ячеслав Узелков були разом близько 20 років
Марина Боржемська та В’ячеслав Узелков були разом близько 20 років

В інтерв’ю для Григорія Решетніка зірка зізналась, що до початку повномасштабної війни її діти рідко зустрічались зі своїм батьком, а Узелков у цьому звинувачував саме Боржемську. Втім, зазначила зірка, одного разу вона взагалі почула від дітей прохання більше не наполягати на зустрічах із батьком. Знаменитість висловила припущення, що її сина та доньку лякає бачити вияви агресії з боку батька до мами.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини