За 19 років майже не змінилася: зірка “Кріпосної” Наталка Денисенко показала фото у 14 років

Відома українська акторка та зірка серіалу "Кріпосна" Наталка Денисенко показала своїм прихильникам в Мережі архівні фото зі свого дитинства.

Відома українська акторка Наталка Денисенко, яка стала справжньою зіркою серіалу “Кріпосна” часто ділиться подробицями зі свого особистого життя та архівними фотографіями з минулого. Цього разу акторка опублікувала архівні фотографії з періоду, коли їй було 14 років.

“Тут нам 14 років”, – написала Наталка.

На фотографії зірка позує разом зі своєю найкращою подружкою для фото, з якою досі підтримує тісне спілкування. Наталка обрала для образу стильну на той час джинсову сукню з чорними вставками на замочку, а її подружка була в білосніжному елегантному платті.

Наталка Денисенко показала архівні фото з молодості
Наталка Денисенко показала архівні фото з молодості

Неймовірного перетворення за 19 років з жінкою не сталося. Вона була дуже красива у свої 14 років і залишилася такою ж через 19 років, як і її подружка. Єдина зміна, якої зазнала подружка Наталки – дівчина відрізала собі стильний чубчик, на цьому всі перетворення закінчуються.

Відомо, що чоловік Наталки Денисенко з початком повномасштабного вторгення поповнив лави захисників України. Зараз дівчина проживає без чоловіка і бачиться з ним дуже рідко. На думку акторки, її чоловік вже справжній герой, бо не кожен може пожертвувати своїм життям заради безпеки власної родини. Денисенко не бачила свого чоловіка вже близко чотирьох місяців. Дівчина намагається триматися, але дуже сумує за своїм коханим.

“Не в кожного чоловіка є така велика сила – піти на службу. Мене не готували до цього життя, хоча до повномасштабного вторгнення чоловік намагався мене якось підготувати і запевняв, що піде на фронт. Я не вірила, бо була впевнена, що ніякого вторгнення не буде”, – розповідала акторка.

Чоловік Наталки Денисенко на фронті
Чоловік Наталки Денисенко на фронті

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини