Почався так само несподівано, як і завершився: що відомо про шлюб Камалії, яка розлучається з мільярдером

Нещодавно відома українська співачка Камалія розбурхала мережу новиною про розлучення зі своїм чоловіком. Пригадуємо, як починались стосунки артистки з Мохаммадом Захуром

Відома українська співачка Камалія давно здобула популярність й прихильність публіки. Починала свою музичну кар’єру знаменитість ще в 11-річному віці. Й хоча чимало шанувальників вважають, що славу зірка отримала лише завдяки грошам пакистанського мільярдера Мохаммада Захура, з яким 20 років перебувала в шлюбі, артистка запевняє: він тут ні до чого.

Гармонійна й щаслива родина Камалії та її заморського чоловіка завжди надихала шанувальників і змушувала повірити, що справжнє кохання таки існує. Втім, нещодавно українська співачка повідомила, що вона зі своїм обранцем більше не разом. Пропонуємо пригадати, як починались стосунки пари, яку багато фанатів вважають зразковою.

Камалія розлучається з чоловіком після 20 років у шлюбі
Камалія розлучається з чоловіком після 20 років у шлюбі

Стосунки Камалії та її вже колишнього чоловіка Мохаммада Захура почались 20 років тому – так само несподівано, як і завершились. Тоді молода й амбіційна зірка українського шоубізнесу була запрошена на приватний захід у ресторан. На вечері у фешенебельному закладі зібрались бізнесмени з усього світу, серед яких опинився і пакистанський мільярдер. Захур одразу зацікавився Камалією, взяв номер телефону в співачки й майже одразу запросив на побачення.

Вже на першій зустрічі чоловік зізнався, що налаштований серйозно. Залицяльник української співачки зізнався їй у коханні та запропонував жити разом. Камалія, звісно, була шокована такою наполегливістю, втім пізніше усвідомила, що і їй симпатизує новий кавалер. Весілля парочки відбулось незадовго після їхнього знайомства – Мохаммад Захур запросив кохану до своєї рідної країни на буцімто весілля друга. Як виявилось пізніше, це виявилось їхнє з Камалією весілля.

Мохаммад Захур обманом видав Камалію за себе заміж
Мохаммад Захур обманом видав Камалію за себе заміж

Подружнє життя відомої української пари було казковим. Пакистанський мільярдер осипав свою дружину подарунками, а Камалія відповідала непомірним коханням і постійною підтримкою. Родина пройшла разом багато випробувань, серед яких і важка вагітність – співачка довго не могла завагітніти, а лікарі навіть припускали, що вона не може мати дітей.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини