Особисте життя Володимира Кличка не склалося: забрав дитину у екс-нареченої і поповнив ряди зіркових одинаків

Відомий український спортсмен і боксер у минулому раніше був заручений із американською моделлю. Як склалось особисте життя знаменитості після розлучення?

Цьогоріч відомому українському спортсмену й боксеру виповнилось 47 років. Знаменитість побудував приголомшливу кар’єру та став буквально одним із найвідоміших українців, який прославив своє ім’я не лише в рідній країні, а й далеко за її межами. Втім, не у всіх сферах життя Володимира Кличка все склалось так добре. У свої 47 років знаменитість залишається самотнім.

Відомий український спортсмен має цікаву біографію, окрему сторінку якої можна легко присвятити його особистому житті. У Володимира Кличка було все – й офіційний шлюб, і громадянська дружина, й швидкоплинні романи, й навіть чутки про стосунки з чоловіками, які, до слова, не підтвердились. Хай там як, особливе місце в серці спортсмена завжди займатиме американська актриса Хайден Панеттьєрі, яка є матір’ю єдиної доньки боксера.

Володимир Кличко з колишньою нареченою та їхньою спільною донькою
Володимир Кличко з колишньою нареченою та їхньою спільною донькою

Кличко й Панттьєрі та їхня спільна донька

Відома американська актриса й модель познайомилась зі своїм майбутнім колишнім нареченим на вечірці, куди їх запросили спільні друзі. Ні велика різниця у віці й зрості, ні різні культури не зупинили зірок від того, аби почати стосунки. У шоубізнесі подейкують, що знаменитості ледве не з першого погляду закохались одне в одного.

Стосунки зіркової пари були доволі цікавими – з перервами й “третіми зайвими”. Так, наприклад 2011 року знаменитості розійшлись і почали роман з іншими. Втім, скороминуще захоплення не розлучило Кличка й Панеттьєрі. Вже восени 2013 року пара заручилась. Весілля знаменитості планували на День незалежності 2014 року, втім перенесли через раптову вагітність американської актриси.

Як виглядає донька відомого українського спортсмена Володимира Кличка
Як виглядає донька відомого українського спортсмена Володимира Кличка

На початку грудня 2014 року на світ з’явилась єдина донька Володимира Кличка та Хайден Панеттьєрі Кая-Євдокія. Попри такі хороші новини, шанувальники не дочекались весілля зірок – спершу святкування перенесли через післяпологову депресію нареченої боксера. Пізніше Хайден почала вживати міцні напої та заборонені речовини, що й призвело до розлучення зіркової пари.

Крім того, Володимир Кличко забрав свою доньку до себе у Київ. Після того, як колишня наречена Володимира Кличка вилікувалась, вона почала частіше бачити свою доньку. Втім, наразі відомо, що Кая-Євдокія все ще живе разом зі своїм батьком.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини