Усі чоловіки Раміни Есхакзай: футболіст Сергій Мельник, співак Віталій Козловський і адвокат Євген Пронін

Відома інтерв'юєрка та лідерка думок Раміна Есхакзай може похвалитися своїми успішними колишніми. Мало хто знає, як виглядають її екс-коханці.

Сергій Мельник

Серйозних стосунків в Раміни з Сергієм не трапилося, оскільки дівчина боролася за його серце в п’ятому сезоні реаліті про кохання “Холостяк”. Раніше, дівчина розповідала, що коли вона оголосила про стосунки зі своїм іншим партнером, чоловік намагався їй зателефонувати, але Раміна не брала слухавку.

Сергій Мельник з колишньою дівчиною
Сергій Мельник з колишньою дівчиною

Також, раніше журналістка розповідала про закулісне життя і може з точною впевненістю сказати, що “Холостяк” – це не по сценарію. Кожна дівчина робить все, що хоче. Зірка пояснила, чому головним героям не вдається побудувати стосунки після проєкту. Справа в тому, що на проєкті всі побачення з гарними локаціями влаштовує знімальна група, а коли проєкт закінчується – ця казка залишаєтьсяв минулому.

Герої починають жити в побуті, а переможниця вже звикла до масштабних побачень, яких в реальному житті чоловіки зовсім не роблять. Саме через це руйнуються стосунки. Герої починають заново знайомитися і нові особистості один одного їм не дуже подобаються.

Віталій Козловський

Стосунки Раміни та Козловського
Стосунки Раміни та Козловського

Про стосунки пари почали говорити в 2016 році. Спочатку, Раміна знімалася в його кліпах і саме там зародилася симпатія один до одного. Після цього, вони почали все частіше разом з’являтися на публіці, але пара дуже швидно закінчила стосунки.

Як виявилося, ніж ними не було нічого серйозного і двоє просто грали свою роль на камери. Козловський зізнався, що Раміні це було дуже вигідно, а він їй допомагав.

Євген Пронін

Раміна Есхакзай та Євген Пронін розлучилися
Раміна Есхакзай та Євген Пронін розлучилися

З відомим та успішним адвокатом зірка була у стосунках останні п’ять років. Днями, пара оголосила про рзолучення. Причини ніхто з них не називає, але у соціальних мережах Раміна написала, що у їхньому розвиві не винна третя осбоа, в них немає образ і вони абсолютно не хочуть давати жодних коментарів з цього приводу, щоб не давати приводу для чуток.

За словами екс-подружжя, вони хочуть стати прикладом того, як публічним людям варто говорити про завершення своїх стосунків.

Популярне

Подібні новини