“Можемо працювати самостійно”: брати Борисенки розповіли, чому відмовились від співпраці з Потапом і Настею

Брати Борисенки стали справжніми зірками "Фабрики зірок", але їхня кар'єра не склалася так успішно, як могла би бути. Хлопці розповіли, чому не стали працювати з Потапом.

Українська “Фарбира зірок” створила чимало зірок шоу-бізнесу, які підкорили не одну вершину слави. Одними з таких артистів стали відомі на всю Україну брати Борисенки Саша і Вова. Життя хлопців кардинально змінилося після закінчення проєкту, але їх спіткали певні труднощі на шляху до успіху.

Після закінчення участі у проєкті “Фабрика зірок”, хлопці уклали контракт з Новим каналом і почали випускати власні пісні. Як кажуть брати, в них не було жодного уявлення про те, як правильно робити якісну музику, тому їм у всьому допомагала їхня команда, але після двох зіркових хітів в них не вийшло нічого зробити.

В якийсь момент вони з братів Борисенків перетворилися у дует “BRO”, але це не допомогло хлопцям продовжувати творити супер-хіти.

“Я не маю знань, як написати хіт. Немає такої пігулки, яку ти ковтнув і написав. Може в цьому і відповідь”, – каже Саша.

Саша Борисенко розповів, чому не вдалося стати популярними
Саша Борисенко розповів, чому не вдалося стати популярними

Хлопці вімовилися від роботи з Потапом, який у 2013 році пропонував створити їм щось спільне. Причиною відмови стало те, що у хлопців була співпраця з Новим каналом і вони не могли отримати ковток свіжого повітря. Лише після закінчення співпраці хлопці почали думати над самостійною роботою без продюсерів.

“З Потапом тоді не склалося, бо Потап хотів співпраці, а Новий канал хотів грошей, не склалося в нас. Ми прожили дуже складний період, коли ми не вирішували нічого. Нам потрібен був час, щоб зрозуміти, що ми взагалі таке. Не ставати черговим проєктом, а хотілося ставати братами Борисенками, бо всі знають, хто ми і про що ми, а ми взагалі не знали”, – сказав Вова.

Вова Борисенко розповів, чому не склалося співпрацювати з Потапом
Вова Борисенко розповів, чому не склалося співпрацювати з Потапом

Однак, хлопці зіштовхнулися з проблемами в 2014 році. Почалося вторгнення і вони не знали, що буде далі. Брати економили гроші і ніде їх не витрачали. Відповідно, в той час було не до музики. Зараз хлопці не планують повертатися до спільних виступів, але вони не виключають, що все може бути.

Популярне

Подібні новини