Найкрасивіші чоловіки Олі Полякової: що відомо про стосунки співачки з Буряковським, Єжовим і Винником

Українська артистка та співачка Оля Полякова частенько створює інфоприводи для того, щоб неї заговорили. Те ж саме стосується стосунків з чоловіками, в яких підозрюють співачку.

Оля Полякова відома своєю епатажністю та неймовірною концертною програмою. Жінка зараз знаходиться у стосунках, але її не раз підозрювали у стосунках з іншими чоловіками. Редакція сайту Добрі новини дізналася, з ким Оля Полякова тісно підтримувала контакт.

Олег Винник

Головний вожак українських вовчиць Олег Винник був по-своєму рідний для Олі Полякової. Олного разу зірки опубілкували спільні сторіз у соціальних мережах, де можна було побачити, що чоловік знаходиться вдома в зіркової співачки. Оля Полякова зізналася, що у них з Винником є велика любов і скоро в них буде дитина.

“У нас велика любов з Олежею і ми вже робимо спільну дитину. Вчора ми робили це 6 годин поспіль, додому я прийшла весела”, – каже Полякова.

Як виявилося потім, Оля просто привернула таким чином увагу до спільної пісні, яка вийшла після такого гучного звернення. Це пояснив Олег Винник.

Макс Єжов

З ким в Олі Полякової були стосунки
З ким в Олі Полякової були стосунки

Танцюрист став партнером Олі Полякової під час участі у проєкті “Танці з зірками”. Пару підозрювали у тісному спілкуванні через їхні запальні та пристрасні танці, але між ними ніколи нічого не було, крім спільної роботи у проєкті. Їхні танці зібрали велику кількість прихильників в Україні.

Вадим Буряковський

Оля Полякова зі своїм чоловіком Вадимом Буряковським
Оля Полякова зі своїм чоловіком Вадимом Буряковським

Вадим є чоловіком Олі Полякової вже 20 років. Жінка розповідала, що вона виходила заміж за багатого та статного чоловіка, але потім сталося так, що він втратив весь свій бізнес і утримувати сім’ю довелося саме Олі. Співачка не засмутилася з цього приводу, бо її чоловік ідеальний господар вдома і їхні стосунки навіть після 20 років не втратили кохання один до одного. Зараз пара виховує двох доньок – Машу та Алісу. Маша навчається та живе в Лондоні, а маленька Аліса живе з батьками в Україні.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини