Клеймо розлучниці: Тоня Матвієнко, Катя Осадча і Настя Каменських прокоментували чутки про свої шлюби

Зірки українського шоу-бізнесу мають хорошу звичку одружуватися один з одним, але не всім це вдається зробити просто без інтриг та скандалів.

Потап і Настя Каменських

Відому пару не раз підозрювали у стосунках, коли вони тільки починали свою кар’єру як дует. Однак, пара з самого початку один одного не полюбила і всі почуття прийшли вже в процесі співпраці. В 2019 році вони оголосили про свої стосунки та офіційно зіграли весілля, але подейкують, що інтижку пара почала крутити ще тоді, коли Потап був у стосунках з Іриною Горовою.

Потап розлучився з Іриною в 2014 році і залишився в нею у хороших стосунках. В них є спільний син, який зараз проживає з мамою, в той час, як Потап активно продовжує займатися своєю музичною кар’єрою.

Юрій Горбунов і Катерина Осадча

Найголовніші розлучниці шоу-бізнесу: Матвієнко, Осадча, Каменських
Найголовніші розлучниці шоу-бізнесу: Матвієнко, Осадча, Каменських

Юрій познайомився з Катериною під час спільної роботи. У пари одразу виникли почуття один до одного, але чоловік тоді знаходився у стосунках. Вийшло так, що Юрій не міг котролювати свої почуття до Осадчої і прийняв рішення піти від своєї дружини до молодої Катерини. Зараз пара вже багато років у шлюбі та виховують двох спільних дітей.

Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко

Найголовніші розлучниці шоу-бізнесу: Матвієнко, Осадча, Каменських
Найголовніші розлучниці шоу-бізнесу: Матвієнко, Осадча, Каменських

Пара познайомилася під час участі на “Голосі країни”. В той час чоловік був хорошим сім’янином і вони з Тонею просто підтримували дружній зв’язок, але обставини склалися так, що вони почали будувати романтичні стосунки і його шлюб з екс-дружиною Анною закінчився.

Пару не раз підозрювали в закінченні стосунків, але Тоня давала спростування им чуткам, запевняючи, що у них все добре і ніхто розлучатися точно не планує, саме тому прихильники та хейтери на деякий час можуть заспокоїтися і не розпускати чутки, що взяті з неба.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини