Зірки, які не хотіли народжувати, але народили: Василіса Фролова, Онука. На черзі Надя Дорофєєва і Раміна

В українському шоубізнесі існує чимало зіркових матусь, втім не кожна з них довго й ретельно планувала свою вагітність. Пригадуємо знаменитостей, які не хотіли, але таки стали мамами

Виховання дітей – неймовірно відповідальна та серйозна справа, яка вимагає багато сил, часу та старань. Одні батьки довго готуються до народження первістка, в життя інших тим часом дитина приходить несподівано. Серед представників шоубізнесу таких зірок достатньо. Пригадуємо найвідоміших українок, які не планували народжувати, втім таки стали мамами.

Василіса Фролова

Харизматичну українську телеведучу шанувальники довго вважали чайлдфрі. Зірка, здавалося, завжди ретельно оберігала своє право попри все залишатись затятою холостячкою. Василіса Фролова побудувала успішну кар’єру, прославила своє ім’я, втім довго так і не могла стати мамою та дружиною. Втім, пізніше публіці розкрилась вся правда.

Василіса Фролова вперше стала мамою на 43 році свого життя
Василіса Фролова вперше стала мамою на 43 році свого життя

В одному з коментарів для журналістів знаменитість зізналась, що вона понад 15 років намагалась завагітніти, втім усі спроби виявились марними. Фролова довго не могла стати мамою, втім чудо трапилось тоді, коли його ніхто не чекав. Завагітніла знаменитість незаплановано, тому так само незаплановано вийшла заміж.

Наталія Жижченко

Відома українська співачка, відома під псевдонімом, який також є і назвою її групи, ONUKA, в одному з інтерв’ю зізналась, що ніколи не хотіла бути мамою. Знаменитість вважала себе чайлдфрі, а всю увагу концентрувала на інших речах. Втім, зізналась Наталія Жижченко, вагітність стала відповіддю долі на її заяви.

Наталія Жижченко зізналась, що була чайлдфрі
Наталія Жижченко зізналась, що була чайлдфрі

Перші півтора року після народження сина зірці було складно. Ба більше, знаменитість зверталась по допомогу до психолога, аби вирішити проблему.

Маша Єфросиніна

Відома українська телеведуча сьогодні виховує двох дітей разом зі своїм коханим чоловіком. Втім, коли Маша Єфросиніна у 24 роки побачила на тесті дві смужки, впала у ступор. Зірка зізналась, що на той момент сконцентрувалась на побудові кар’єри та навіть не збиралась виходити заміж за Тимура Мірошниченка – молодим просто було добре разом.

Маша Єфросиніна не планувала першу вагітність
Маша Єфросиніна не планувала першу вагітність

Зірка також розповіла, що в минулому не просто не хотіла дитину. Знаменитості навіть часом здавалось, що вона – чайлдфрі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини