“Мені було зручно, що у квартирі чисто”: Євген Сморигін пригадав неромантичний початок стосунків з дружиною

Відомий український актор і гуморист білоруського походження пригадав історію знайомства зі своєю дружиною Лідією. Початок зіркових стосунків важко назвати романтичним

Вже багато років відомий гуморист та актор Євген Сморигін, який, до слова, 2022 року подав заяву на отримання українського громадянства, живе зі своєю коханою дружиною Лідією. Разом зіркове подружжя виховує трьох дітей, а їхнім гармонійним стосункам сьогодні можна лише позаздрити. Втім, починався роман Сморигіна з коханою не так романтично, як багато хто міг уявляти. Насправді перші роки стосунків були дуже важкими.

Про це в одному з інтерв’ю зізнався сам Євген Сморигін. Знаменитість пригадав, що до зустрічі з Лідією він вже був одружений і напередодні знайомства з майбутньою дівчиною розлучився. Втім, навіть така сумна сторінка в біографії актора не завадила йому зацікавитись у тендітній та добрій дівчині.

Євген Сморигін та його дружина Лідія сьогодні живуть душа в душу
Євген Сморигін та його дружина Лідія сьогодні живуть душа в душу

Познайомились майбутні закохані у під’їзді. Так склалось, що Євген Сморигін винаймав квартиру по сусідству від Лідії. Молоді люди часто зустрічались на сходовому майданчику. Спершу сусіди просто вітались та обмінювались усмішками, а потім чоловік наважився запросити дівчину на чай. Актор зізнається, що Лідія підкорила його простотою та тим, що побачила в ньому людину. Тим часом інших часто цікавило лише те, що Сморигін був популярним.

Втім, стосунки зіркової пари були часами дуже важкими. Відомий гуморист пригадав, що тоді навіть не думав, що колись одружиться вдруге, втім доля зіграла з ним жарт – нехай і не злий. Євген Сморигін зізнався, що одразу попередив про це свою майбутню дружину.

“Побачивши, що в неї зароджуються почуття до мене, одразу попередив: від мене щойно пішла дружина, моє серце випалено. Я не хотів ходити за ручки вулицями та обійматися. “Якщо тебе це влаштовує, залишайся”, – попередив її. Ліда залишилася, ми стали жити разом у моїй орендованій квартирі”, – пригадав Сморигін.

Євген Сморигін розповів, як почались його стосунки з дружиною
Євген Сморигін розповів, як почались його стосунки з дружиною

Знаменитість зазначив, що, хоча йому й було зручно, що в квартирі завжди чисто, а на столі стоїть смачна їжа, він усвідомлював, що між ним і Лідією – серйозні стосунки. Перший рік зіркова пара часто сварилась, а Сморигін навіть міг вигнати кохану за стінку, назад до квартири, яку дівчина колись орендувала з подругою.

“Мені здавалося, це нормальна поведінка. А вона мене так сильно любила і, сподіваюся, любить, що все пробачала”, – зізнався гуморист.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини