Від любові до ненависті один крок: що відомо про стосунки Фреймут та Притули, які похитнулись 10 років тому

В українському шоубізнесі є чимало зіркових дуетів, про які поступово починають забувати. Що відомо про стосунки Сергія Притули та Ольги Фреймут, яких свого часу навіть підозрювали у романі

Зірковий дует відомих українських ведучих Ольги Фреймут та Сергія Притули свого часу зацікавив не одного шанувальника. Знаменитості буквально втомились відбиватись від постійних підозр у романі. Хай там що думали фанати, насправді зірки були дуже хорошими друзями. Легендарне тріо Педана, Фреймут і Притули й до сьогодні називають найкращими ведучими “Підйому”.

Саме на цьому ранковому телешоу познайомились майбутні колишні друзі. Знаменитості довго працювали разом і створювали спільні проєкти, проводили разом багато часу – як на роботі, так і поза прицілами камер. Втім, в один момент дружні стосунки зіркової пари дали тріщину. В одному з інтерв’ю Притула пояснив, що сталось.

Чому посварились Ольга Фреймут та Сергій Притула
Чому посварились Ольга Фреймут та Сергій Притула

Відомий український ведучий і волонтер Сергій Притула пригадав, як одного разу його колега й подруга просто залишила його біля розбитого корита. Знаменитості довгий час планували разом знімання шоу, втім в останній момент Фреймут заявила, що йде з “Нового каналу”. Та насправді другові журналістки було не так прикро прощатись із колегою, якби вона не підставила його, залишивши без партнерки на зніманнях.

Пізніше сталось те, що поставило остаточну крапку в стосунках Притули та Фреймут. В один із днів народження відомої української ведучої її друг і колега записав їй миле відео з привітаннями, яке надіслав в особисті повідомлення. Ольга Фреймут вирізала частину надісланого відео й опублікувала на своїй сторінці в Інстаграмі, перекрутивши все так, ніби Притула зізнався їй у почуттях.

Сергій Притула розповів, що Ольга Фреймут 10 років тому його сильно образила
Сергій Притула розповів, що Ольга Фреймут 10 років тому його сильно образила

Сьогодні відомий зірковий дует не спілкується, оскільки Сергій Притула не може й не хоче пробачати того, що зробила його подруга в минулому.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини