Від Софії Ротару пішов чоловік: співачка прожила з ним у шлюбі 34 роки. Що стало на заваді сімейному щастю?

Відома українська співачка Софія Ротару мала неймовірно романтичну історію кохання. Що стало на заваді між двома закоханими, яких, здавалося б, нічого не може розлучити?

Софія Ротару – одна з найвідоміших українських співачок. Знаменитість побудувала просто приголомшливу кар’єру, а сьогодні її знає не лише кожен українець, ім’я зірки лунає далеко за межами рідної країни. Досягла артистка успіху не лише на сцені, в особистому житті Софії Ротару все склалось чудово. У шлюбі зі своїм чоловіком Анатолієм Євдокименком знаменитість пробула 34 роки. Втім, в один момент щасливу казку перекреслила смерть чоловіка.

Історія кохання Софії Ротару

Історія кохання відомої української співачки почалась незвичайно та дуже романтично. Майбутній чоловік Софії Ротару побачив фотографію 17-річної дівчини на обкладинці журналу. Анатолій Євдокименко не міг викинути з голови образ своєї майбутньої дружини, тому пообіцяв собі: після завершення служби повернеться на Батьківщину та відшукає дівчину.

Софія Ротару перебувала у щасливому шлюбі з Анатолієм Євдокименком
Софія Ротару перебувала у щасливому шлюбі з Анатолієм Євдокименком

Як і обіцяв сам собі, Євдокименко знайшов Софію Ротару, втім тут на нього чекав сюрприз. Молода артистка заявила кавалеру, що вона – етнічна молдованка, тому й заміж вийде лише за молдованина. Декілька років артистка водила свого майбутнього чоловіка за ніс, втім, зізналась Ротару пізніше, він так красиво до неї залицявся, що просто не могла більше казати йому “ні”.

Наприкінці вересня 1968 року, через два роки після знайомства, пара відгуляла весілля. Вже через два роки в родині з’явився первісток Руслан. Син Софії Ротару та Анатолія Євдокименка дуже любив і поважав свого батька, а ім’я отримав від свого дідуся.

Анатолій Євдокименко та Софія Ротару були дуже щасливими разом
Анатолій Євдокименко та Софія Ротару були дуже щасливими разом

Разом найміцніша в історії українського шоубізнесу пара пережила багато. Софія Ротару та Анатолій Євдокименко разом будували кар’єру, разом переборювали складнощі та крокували до своєї мети. Здавалося б, нічого не може зіпсувати казку, а їхнє кохання – вічне. Втім, 2002 року стало відомо про смерть чоловіка відомої української артистки. Євдокименко відійшов у засвіти, не переживши третього інсульту.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини