Камалія вийшла у світ разом з Захуром та дала зрозуміти, що вони досі чоловік і дружина (Відео)

Популярна співачка Камалія ошелешила всіх новиною про своє розлучення. Втім, зірка знову світиться на публіці з Мохаммадом Захуром. Невже врятували свій шлюб?

Найбагатша співачка України Камалія у квітні цього року оголосила дуже непросту новину: вона пішла на розлучення зі своїм чоловіком Мохаммадом Захуром, з яким прожила у шлюбі близько 20 років.

Мохаммад Захур обманом видав Камалію за себе заміж
Мохаммад Захур обманом видав Камалію за себе заміж

Сама артистка розповідала, що дуже сильно з обранцем вони намагалися врятувати стосунки, працювали чимало у цьому векторі, але нічого не вдалося. Тим не менш, раз розбігаються вони, як цивілізовані люди, то і з’ясовувати відносини публічно не збираються, тим паче, що пара домовилася про спільне виховання двох дочок: Арабелли та Мірабелли.

Та схоже, все ж таки шось змінилося у стосунках знаменитостей, адже їх знову часто можна побачити разом. Принаймні у публікаціях на сторінці Камалії в Інстаграмі. Вона вкотре показала, як проводить час з Мохаммадом. На цей раз він супроводжував її у справах і Пакистані, на своїй Батьківщині.

Цікаво, що у мусульманських країнах заведено, аби законний чоловік або брат супроводжував жінку. Чи може це свідчити про те, що співачка ще не змінила штамп у паспорті? Сама артистка не коментує цього та чомусь ще й не спростовує чуток про те, що возз’єдналася зі своїм милим. У коментарях під відео, де знаменитості крокують разом, прихильники замислилися, чи дійсно вони розлучилися:

  • “Всім цікаво чи ви вже розлучилися? А ви кліпи знімаєте”
  • “Якщо з чоловіком все ж таки залишаєтеся разом, то ще краще”
  • “Обожнюю Вашу родину. Тримайтеся разом. Ви найкращі”
  • “Камалія вітаю! Удачі вам! Любимо Вас, чекаємо на вихід Вашого кліпу”

Нагадаємо, що Камалія і Мохаммад Захур одружилися у 2003-му році.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини