Не одна Ксенія Мішина: хто із зірок “Кріпосної” також завидна холостячка – Олеся Жураківська, Аліна Коваленко

Про Ксенію Мішину не перестають говорити в Мережі, але крім неї є й інші жінки, які заслуговують уваги. Деякі з них стали колегами акторки і досі не вийшли заміж.

Кожна українська жінка — це уособлення чогось прекрасного. Наші зірки по-своєму особливі і деякі з них досі не знайшли собі партнера для щасливого життя. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, хто з колег Ксенії Мішиної з серіалу “Кріпосна” досі не знайшов кохання всього свого життя.

Олеся Жураківська

Зірка почала свою кар’єру на телебаченні ставши ведучою проєкту “Зважені та щасливі”. Крім того, що вона була ведучою, майбутня акторка також схудла на проєкті на цілих 30 кілограмів і значно змінилася. Зараз акторка грає в театрі, знімається у фільмах та серіалах і продовжує підкорювати глядачів.

Олеся Жураківська справжня зірка театру та кіно
Олеся Жураківська справжня зірка театру та кіно

У серіалі “Кріпосна” Олеся отримала роль куховарки поміщиків Червинських, які за сюжетом є господарями головної героїні. Куховарку, яку грає Жураківська звати Павлина і в серіалі вона дуже сильна та вольова жінка, яка дуже складно отримала для седе свободу.

Не дивлячись на успіх в акторстві, Олеся могла би не стати на цей шлях. За професією її мама була швачкою, тому маленька дівчинка обрала для себе професію технолога швейного виробництва, але все вмить змінилося і Жураківська поїхала до москви встувати в театральний університет.

Аліна Коваленко

Аліна Коваленко — молода акторка, яка знімається у кіно лише з 2017 року, але за цей час дівчина встигла з’явитися в таких картинах, як “Дівчина з персиками”, “Чаклунки” та інше. Крім цього, Аліна активно веде соціальні мережі і є досить популярною серед акторської спільноти.

Аліна Коваленко — нова акторка молодого покоління
Аліна Коваленко — нова акторка молодого покоління

В серіалі “Кріпосна” дівчина отримала роль Ольги Родзевич, яка за сюжетом є справжньою зіркою. Як зізнається сама Коваленко, їй дуже подобається грати історичних постатей і завдяки старовинним вбранням вона з легкістю переноситься на декілька століть назад і насолоджується цим моментом.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини