Тоня Матвієнко показала 24-річну доньку: народила її у 16 задовго до знайомства з Арсеном Мірзояном

Популярна співачка Тоня Матвієнко — щаслива мама двох донечок. Дружина Арсена Мірзояна показала, як виглядає її старша дитина, яку народила від колишнього. Показуємо фото у матеріалі.

Тоня Матвієнко — зірка з дуже цікавою долею. Вона зустріла своє перше кохання ще бувши школяркою та з головою поринула у стосунки. Доля подарувала їй можливість стати мамою ще не досягнувши і 18 років. Співачка вирішила лишити дитину та присвятити себе материнству.

Згодом дочка Ніни Матвієнко зізнається, що це були важкі часи. І зовсім не тому, що виховання дитини стало для неї тягарем: кпини і засудження людей не давали їй спокою. Втім, майбутня зірка все пережила і зростила собі справжню красуню-помічницю.

Молода Антоніна Матвієнко зі старшою донечкою
Молода Антоніна Матвієнко зі старшою донечкою

Як виглядає і чим займається дочка Тоні Матвієнко від першого шлюбу?

Зіркову дитину назвали красивим древнім ім’ям — Уляна. Нині вона зовсім доросла і вже у такому віці, що сміливо може виходити заміж. На початку війни дівчина разом з мамою та своєю молодшою сестрою евакуювалася до Євросоюзу.

До цього часу жила з рідною в одному великому будинку, поруч з легендарною бабусею Ніною Митрофанівною.

Нещодавно її знаменита мама показала, як сильно змінилася за цей час її старша дитина. Вона все така ж світла та усміхнена, але вже дуже усвідомлена та доросла.

До речі, стосунки зі своєю зведеною сестрою, яка з’явилася у шлюбі Матвієнко з Арсеном Мірзояном, Уляна змогла побудувати просто відмінні. На кадрах видно, що вона дуже любить маленьку, тішить її та з любов’ю цьомає дівчинку.

Нагадаємо, що Тоня Матвієнко одружилася з Арсеном Мірзояном у 2017-му році. Імені свого колишнього артистка не називає, але казала, що з екс-обранецем розійшлася у гарних стосунках і лихим словом його не згадує.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини