Настя Каменських вагітна? Дружина Потапа назвала, чому нові кілограми для неї зовсім не зайві

Співачка Настя Каменських вперше за довгий час перервала мовчання та розповіла, чому за останні місяці у неї підозріло округлилася фігура. Чи зізналася дружина Потапа у вагітності — дізнайтеся у матеріалі.

Настя Каменських, популярна ще 2000-х співачка, після перерви вийшла на зв’язок з медійниками та дала розгорнуте інтерв’ю, відповідаючи на найгарячіші питання, які неодноразово бентежили прихильників. У нещодавній розмові з журналістами ТСН, вона розповіла про нещодавній скандал з розіграшем автомобіля, повідала про стосунки з Потапом на відстані та поділилася подробицями своїх зовнішніх трансформацій, зокрема пояснила, чому її фігура вже кілька місяців тому нетипово округлилася.

Настя Каменських розповіла про шлюб із Потапом
Настя Каменських вагітна?

Чи правда, що Настя Каменських вперше завагітніла?

Артистка до війни не раз підіймала тему свого материнства. Це й не дивно, адже чимало її відданих фанатів щиро бажають нарешті обзавестися наступниками та часто підозрюють у вагітності. Співачка ж вирішила розвіяти всі чути та чесно зізналася, чому у неї з’явився живіт.

За словами Анастасії, це сталося з нею через великий стрес, і це можна назвати реакцією тіла. Вона розповіла, що нині акцент робить на своєму ментальному здоров’ї, аніж на виснажливих тренуваннях. Та незважаючи на це, дуже собі подобається. Свої нові кілограми навіть не наважується називати “зайвими”. Каменських придумала інше визначення: додаткові. Дружина Потапа наголошує, що інколи у людини на негативні зовнішні обставини набором ваги може відреагувати тіло.

Настя Каменських зазначила, що не розлучається з Потапом
Розповнілу Каменських підловили на концерті

Нагадаємо, що Настя Каменських та Потап одружилися у 2019-му році. Всі пророкували парі швидке поповнення сім’ї, втім поки що обидва займаються активно кар’єрою. У самого ж Олексія Потапенка є старший син від екс-дружини Ірини Горової. З хлопцем репер зв’язок не втратив.

14 днів з Анітою Луценко:  Меню+Спорт

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини