Всі офіційні та неофіційні чоловіки Наталії Могилевської: кого любила насправді, а з ким не змогла жити

Популярна співачка Наталія Могилевська завжди була у центрі уваги чоловіків. Скільки насправді разів зірка була заміжньою та чи є у неї стосунки зараз?

Наталія Могилевська. Героїня цього матеріалу спурхнула на музичний Олімп ще у 1990-х роках. Зірка підкорила всіх своїми україномовними хітами та неперевершеною харизмою. Відбою від прихильників не було з молоду.

Артистку підозрювали у романі навіть з Кузьмою Скрябіним, проте знаменитості ще у 2000-х спростували всі чутки, а співак навіть заявив, що у побуті не витримав би характер своєї компаньйонки.

Чи був насправді роман у Наталії Могилевської та Кузьми Скрябіна
Всі офіційні та неофіційні чоловіки Наталії Могилевської

А ось приховати свою закоханість не міг продюсер Олександр Ягольник. Пліткували, що впливовий чоловік спершу полюбив Наталію, а згодом вже вирішив зробити з неї зірку. Приписували знаменитостям навіть цивільний шлюб, але офіційної інформації про це від них так фанати і не дочекалися.

Першим офіційним чоловіком співачки став Дмитро Чалий. Пара одружилася у далекому 2004-му році. Гучне весілля одразу плавно перетекло у поїздку за кордон. Втім, ці красиві стосунки виявилися нетривкими. Розбіглися ледь проживши спільний рік.

Всі офіційні та неофіційні чоловіки Наталії Могилевської

Без підвінечної церемонії, але з великою пристрастю вступила Наталія Могилевська у нові відносини з бізнесменом Єгором Долініним. Це був цивільний шлюб, проте дуже перспективний. Артистка навіть прийняла, як рідних доньок обранця від колишньої, ділилася з ними навіть власними сукнями. Проте, шляхи закоханих розійшлися, але навіть нині вони з вдячністю згадують про свій досвід.

Наталя Могилевська з Єгором Доліним
Всі офіційні та неофіційні чоловіки Наталії Могилевської

Нині ж зірка намагається дистанціюватися від теми романів та нових чоловіків. Проте, інколи вона натякає своїми світлинами, що все ж таки без уваги сильної статі — точно не залишається.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини