Точна копія батька, тільки повненький: як виглядає дорослий син 70-річного Хостікоєва і 67-річної Сумської

Наталія Сумська виховує двох дітей - старша донька Дарина і молодший син Вʼячеслав, який став справжньою гордістю для своїх зіркових батьків.

Сестра Ольги Сумської Наталія Сумська не дуже любить розповідати подробиці зі свого особистого життя. Справа в тому, що жінка навіть не зʼявляється у соціальних Мережах, що вже говорити про розповіді про чоловіка чи особисте життя – глухий кут.

Відомо, що в Наталії Сумської двоє дітей від різних чоловіків. Старша донька Дарина від першого шлюбу з Ігорем Мамаєвим і син від другого чоловіка Анатолія Хостікоєва. Зірка сильно пишається своїм сином, який вирішив піти по стопам своєї матері.

Хлопця звуть Вʼячеславом, йому 26 років і він планує стати визнаним актором як в Україні, так і в цілому світі. Вʼячеслав у своєму юному віці вже встиг знятися у кіно у відомих серіалах “Папаньки”, “На лінії життя” та у фільмі “Скажене весілля-3”.

Син Наталії Сумської точна копія батька
Син Наталії Сумської точна копія батька

Варто зазначити, що син став майже точною копією свого батька, щоправда, Анатолій худіший за свого сина, але це не заважає хлопцю будувати свою карʼєру, якою пишається його мама Наталія Сумська. Вона каже, що її син – справжня гордість для всієї сімʼї, чого не можна сказати про старшу доньку Дарину.

Справа в тому, що Дарина зазраз знаходиться на повному утриманні своєї матері. Вона ніде не працює, нічим не займається і не планує йти на роботу. Дівчині пророкували славу і багате майбутнє, але очікувань вона не виправдала. Коли Дарина вийшла заміж, вона покинула карʼєру і почала займатися домом. Коли ж її чоловік помер, то вона виявилася нездатною до життя. Саме тому після смерті свого зята Наталія Сумська змушена утримувати старшу доньку, яку, вочевидь, все влаштовує без зайвих проблем.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини