Кохання не має віку. Рейтинг зіркових пар з найбільшою різницею у віці: Павлік, Полякова, Комаров та інші

Як відомо, кохання буває доволі непередбачуваним. Нерідко пари будують свої стосунки навіть з великою різницею у віці, яскравим прикладом є представники українського шоу-бізнесу.

Кохання – це прекрасне почуття, яке підіймає нас до небес кожного дня. Зірковим подружжям байдуже на вік і вони доводять думку по те, що кохати можна і з великою різницею у віці. Редакція сайту Добрі новини підготувала рейтинг пар з вагомою різницею у віці.

Роман Свечкоренко та Валерія Чернецька

Роман Свечкоренко і Лєра Чернецька
Роман Свечкоренко і Лєра Чернецька

Різниця у віці 10 років. Лєрі зараз 22 роки, а Роману 32. Відомо, що екс-учасник “Холостячки” вже зробив дівчині пропозицію руки та серця і вони планують зіграти весілля в кінці літа. У стосунках вони недовго – лише два роки, але це не заважає їм будувати своє особисте життя. Як Роман, так і Валерія спокійно ставляться до штампів у паспорті і якщо їм не сподобаються стосунки у шлюбі – вони розлучаться без зайвих проблем.

Оля Полякова та Вадим Буряковський

Оля Полякова та Вадим Буряковський вже давно разом
Оля Полякова та Вадим Буряковський вже давно разом

Чоловік старший за співачку на 15 років. У пари доволі цікава історія кохання, в якій можна простежити велику підтримку одне одного та розуміння будь-якої ситуації. Коли Оля виходила заміж за Вадима, йому всі говорили, що це ненадовго, але подружжя вже майже 20 років у щасливому шлюбі.

Крім цього, коли у Вадима були фінансові труднощі, Ольга не покинула чоловіка, а почала самостійно повністю утримувати сімʼю на гроші з концертів, корпоративів та інших виступів.

Катерина Полтавська та Володимир Остапчук

Катерина Полтавська та Володимир Остапчук
Катерина Полтавська та Володимир Остапчук

Катерині 22 роки, а Володимиру – 38. Відповідно, різниця у віці в них цілих 16 років. Чоловік каже, що різниця майже не відчувається і вони з коханою спокійно вирішують будь-які конфлікти та не сперечаються через дурниці. Катерина на свої 22 роки дуже розумна та досвідчена дівчина, з якою цікаво поговорити про все на світі.

Віктор Павлік та Катерина Репяхова

Віктор Павлік та Катерина Репяхова
Віктор Павлік та Катерина Репяхова

Різниця у віці зіркової парочки – 28 років. Вони познайомилися ще коли Катерина була зовсім дитиною, але тоді Віктор, звісно, не звернув на неї увагу як на жінку. Пізніше під час чергового туру вийшло так, що номер у готелі Катерини був зовсім поруч номеру Віктора Павліка.

Зараз пара виховує маленького сина Михасика, якого батьки дуже люблять і дбають про його розвиток. Вони є прикладом для багатьох українців і стабільно тримають цю планку, не сваряться і не провокують один одного на агресію.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини