Чому у Насті Каменських і Потапа насправді не може бути дітей: всі таємниці пари, яка довго не жила разом

У мережі повсякчасно виникають чутки про вагітність Насті Каменських, які так і не підтвердилися ні разу. Чому у поп-діви не виходить прийти до омріяної мети стати мамою?

Чутки про вагітність Насті Каменських виникають повсякчасно. Тільки зірки дозволить розслабитися у плані спорту і набере пару зайвих кіло, тут як тут, вже випливають підозри про те, що дружина Потапа при надії.

Сама ж поп-діва не проти привести у світ дитинку, а ще подарувати свого первістка своєму коханому обранцеві. Втім, це досі не виходить.

Чому Настя Каменських не може завагітніти?

Якщо подивитися на творчий шлях співачки, видно, скільки часу вона присвячує роботі. З молодих років Настя — на сцені. Вона не раз розповідала про виснажливі гастролі та постійні концерти. Разом з цим зірка поєднувала телевізійні зйомки у різних проєктах.

Настя Каменських розповіла про проблеми у стосунках з Потапом
Чому у Насті Каменських і Потапа насправді не може бути дітей

Чимало фанатів вважають, що одна з найперших причин, чому у 36-річної артистки немає досі ні сина, ні дочки — це її схильність до постійної праці. Одним словом — трудоголізм.

Втім, слід звернути увагу і на Потапа, а саме на його біографію. У зірки вже був шлюб з Іриною Горовою, у якому він з обраницею народив сина Андрія. Крім цього репер ще й виховував пасербицю. Можливо, у 42 роки він вже не хоче займатися пелюшками і терпіти безсонні ночі. Крім цього, чоловік тривалий час не жив разом з Каменських. Це сталося у 2022-му році, коли Анастасія повернулася з Європи, а її милий лишився там.

Настя Каменських розповіла про шлюб із Потапом
Чому у Насті Каменських і Потапа насправді не може бути дітей

Ще однією причиною може те, що артистка через свою сферу роботи перебуває у постійному стресі. У багатьох її колег по сцені, як-от у Руслани Лижичко, саме це стало на заваді щасливого материнства.

Нагадаємо, що Настя Каменських до 2019-го року заміжньою не була.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини