“Виростили зірок”: як виглядають батьки Потапа, Насті Каменських, Злати Огнєвіч, Лілії Ребрик та інших

Бути батьками завжди складно, бо ти маєш вкласти у дитину поняття моралі та відповідальності. Але як виглядають ті, хто впорався із цим та виростив справжніх зірок?

Людмила та Андрій Потапенко

Як виглядають батьки популярних зірок України
Як виглядають батьки популярних зірок України

Людмила Анатоліївна усе життя займалася спортом, а саме підводним плаванням. Після отримання титулу чемпіонки світу, жінка пішла у тренерську діяльність. Багато хто з користувачів інтернету відзначають, що на свій вік, мама Олексія Потапенка виглядає дуже добре. Для колишніх підлеглих Людмили, жінка була прикладом для наслідування та уособленням елегантності. А от Андрій Олексійович у свій час займався військовою справою.

Виявляється, батьки відомого українського шоумена не вірили у те, що цей шлях принесе артисту успіх та з ним і любов глядача. Але, як бачимо, співак довів усім довкола, що музика – це його справжнє покликання.

Лідія Каменських та Олексій Жмур

Настя Каменських показала своїх батьків
Настя Каменських показала своїх батьків

Настя Каменських народилася у стовідсотково творчій сім’ї.

Лідія Каменських займалася вокалом та співала у відомому Національному академічному народному хорі імені Верьовки. У цей час, батько Насті, Олексій Йосипович був концертним директором цього хору. Гадаємо, що так і познайомилася пара, у якої згодом народилася зірка українського шоу-бізнесу.

Леонід та Галина Бордюг

Як виглядають ті, хто виростив зірок українського шоу-бізнесу
Як виглядають ті, хто виростив зірок українського шоу-бізнесу

Мати Злати Огнєвіч, Галина Василівна, усе життя була викладачкою мови та літератури. Філологія займає велику частину її життя, але останнім часом жінка веде свій блог.

Однак батько дівчини, Леонід, військовий хірург. Виявляється, з початком повномасштабної війни, чоловік пішов на фронт, аби допомагати важнопораненим захисникам.

Іван та Віра Тодорюк

Як було ростити відомих українських діячів культури
Як було ростити відомих українських діячів культури

Батько Лілії Ребрик, Іван Тодорюк усе життя займався творчим розвитком своєї доньки. Виявляється, що коли Лілія вирішила вступати у театральной, саме його слово було останнім при вирішенні майбутнього зірки.

Батько відомої української телеведучої зізнається:

“У такому великому бурхливому місті, де нікого немає. Що ж вона має там робити, як вона буде розбиратися з усім? У мене сльози такі наверталися, Я так плакав”

Мати зірки, Віра Тодорюк, за своєю діяльністю вчитель. Але зараз із чоловіком, вони більшу частину часу приділяють вихованню онуків.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини