“Як дві краплі води”: відомі українські зірки Олег Винник, Сергій Бабкін та їхні голлівудські копії

Cеред відомих особистостей є люди, які мають велику подібність у рисах обличчя з голлівудськими зірками. Пропонуємо вам дізнатися, хто із українського шоубізу мають подібність до популярних особистостей світу.

Кажуть, що у кожної людини у світі десь є свій двійник. Та чи правда це? Залишається тільки гадати. Але ми представимо перелік українських зірок та їх “двійників”.

Лі Чон Че – Сергій Бабкін

Зірки українського шоу-бізнесу та їх голлівудські двійники
Зірки українського шоу-бізнесу та їх голлівудські двійники

У часи популярності серіалу “Гра в кальмара”, Сергій Бабкін виклав у мережу колаж-порівняння себе та головного героя стрічки. Як виявилося, чоловіки і дійсно мають спільні риси обличчя. “Наче брати-близнюки” –  написав під постом один із підписників.

Даміано Девід – Володимир Дантес

Схожість Володимира Дантеса та Даміано Девід вражає
Схожість Володимира Дантеса та Даміано Девід вражає

Український співак та комік Володимир Дантес часто потерпає від порівняння фанатами його з солістом популярного італійського рок-гурту Maneskin. “Як для кого, але мені – це копія Даміано” – саме так відкликаються деякі користувачі Instagram.

Ще цікавим фактом є те, що з Даміано порівнюють не тільки Дантеса, але й солістку групи Go_A, Катерину Павленко. Але у цьому випадку дівчина визнає, що у них є певна схожість.

Олег Винник – Зак МакГоуен

Які українські зірки схожі на голлівудських акторів
Які українські зірки схожі на голлівудських акторів

Ці двоє схожі переважно формою носа, бородою та пронизливим поглядом. Ходять чутки, що якщо Заку МакГоуену перефарбувати волосся у світлий колір, то його майже не відрізниш від української зірки естради Олега Винника.

Денієль Редкліфф – Дзідзьо

Чи дійсно так схожі українські зірки та їх названі "двійники"
Чи дійсно так схожі українські зірки та їх названі “двійники”

Деякі користувачі мережі змогли знайти схожість навіть у зірці Гаррі Потера та нашому українському співаку Дзідзьо. Дійсно, колір та розріз очей у них дійсно схожі, але все ж таки є певні відмінності.

Настя Каменських – INNA

Настя Каменських та румунська співачка INNA
Настя Каменських та румунська співачка INNA

Наша українська красуня має свого “двійника” у Румунії. Дівчину звати Елена Апостелян, псевдонім – INNA. Обидві красуні мають смугляву шкіру, карі очі та виділенні вуста. Також обидві дівчини мають гарне кудряве волосся.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини