Зі школи приносили двійки: Огнєвіч, Білик, Сумська та інші зірки, які стали успішними попри погане навчання

Не завжди двієчники у школі стають двієчниками по життю. На прикладі зірок українського шоу-бізнесу можна побачити, що досягнути успіху можна й без хороших оцінок.
Існує досить популярна думка про те, що якщо ти двієчник, то в тебе в житті лише одна дорога – працювати на низькооплачуваній роботі і ніколи не бачити радощів життя. На щастя, це зовсім не так. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, хто з українських зірок погано вчився у школі, але це не завадило їм проявити свою творчість і потенціал на великій сцені.

Ірина Білик

Ірина Білик любила пропускати уроки в школі
Ірина Білик любила пропускати уроки в школі
Зірка каже, що в неї були хороші оцінки з гуманітарних предметів, але з точними науками хороших стосунків так і не склалося. Білик втікала з уроків хімії та математики, а коли наставав час контрольних робіт, то все списувала та носила на уроки шпори. Крім цього, фізичне виховання також було їй не до душі. Ірина перед уроком говорила вчителю, що в неї щось болить і тішилася, що може весь урок нічого не робити.

Ольга Сумська

Ольга Сумська списувала у школі
Ольга Сумська списувала у школі
Для української акторки контрольна робота з алгебри, хімії чи фізики були страшним сном. Якби не її сусідка по парті, то Ольга не написала б жодної контрольної власними силами. Ба більше, майбутня зірка хитрувала і поки вчитель не бачив, ставила собі хороші оцінки в журнал.

Злата Огнєвіч

Українські зірки, які погано вчилися в школі
Українські зірки, які погано вчилися в школі
Співачка дуже любила літературу, яку читала навіть на будь-яких інших уроках таємно від вчителів. З точними науками було не все так просто, але Златі пощастило, що її частенько відпускали з уроків через участь у вокальних конкурсах. Свої оцінки дівчина отримувала авансом.

Тарас Тополя

Тарас Тополя ледве здав іспит самостійно
Тарас Тополя ледве здав іспит самостійно
Лідер гурту “Антитіла” також не може похизуватися гарними оцінками з хімії та фізики. Ці предмети зовсім йому не піддавалися, тому доводилося списувати. Одного разу хлопець так перенервував, що не зміг розібрати власний почерк на шпаргалці і якимось чином ледве склав іспит самостійно.

Світлана Тарабарова

Українські зірки, яким не давалися точні науки у школі
Українські зірки, яким не давалися точні науки у школі
Зірка каже, що у неї дуже хороша памʼять, але вчитися у школі вона зовсім не хотіла. Навичка добре запамʼятовувати будь-яку інформацію знадобилася їй під час списування відповідей зі шпор. Варто було лише декілька разів прочитати відповіді і Світлана могла написати будь-яке завдання по памʼяті. Через відсутність бажання до навчання співачка не дуже добре вчилася у школі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини