Як виглядав співак Віктор Павлік 35 років тому: “молодий та гарячий” завжди був оточений дівчатами

Свою кар'єру український співак Віктор Павлік почав ще у далеких 80-х. Зараз він доволі популярна медійна особа, але яким він був 35 років тому?

На початку своєї творчої кар’єри, Віктор Павлік займав посаду художнього керівника у ВІА “Еверест”, а пізніше приєднався до гурту “Анна Марія”. Поступово, артист розпочав свою успішну сольну кар’єру. Паралельно з музичним зростанням, він активно змінював не лише свій репертуар, але й образ.

В кінці 80-х років Віктор Павлік спокушав серця прихильниць своїм стильним виглядом. У ті часи, він володів довгим, кучерявим волоссям, підкреслено модними нарядами та прикрасами. Зокрема, артист виділявся об’ємними сережками у лівому вусі.

У період з 1992 по 1995 рік Павлік був солістом групи «Анна Марія». Музикант давав багато концертів і став дуже популярним у шанувальників.

Як виглядав відомий український співак Віктор Павлік на початку кар'єри
Як виглядав відомий український співак Віктор Павлік на початку кар’єри

Знаменитість запам’яталася суспільству своїм образом з відкритим торсом. Також артист дуже полюбляв модні обтислі штани та шкіряні жилетки. До речі, після того, як Віктор Павлік повернувся з Туреччини до України, з його хітом “Шикидим” відбулася справжня феєрія серед його шанувальників.

Віктор Павлік ще неодноразово змінював свій імідж. Одним із яскравих перевтілень співака вважався час, коли від його довгих красивих кучерів нічого не залишилося.

Зміни іміджу Віктора Павліка протягом життя
Зміни іміджу Віктора Павліка протягом життя

Зараз же співак не зовсім змінився із останньої зміни образу, все такий же запальний та веселий.

Нагадаємо, Віктор Павлік одружений на Катерині Репяховій, яка молодше за нього на 29 років. Подружжя разом відчувають себе щасливими та вже мають маленького сина.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини